#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arada böyle şeyler olur. Kendisini toparlar diye umuyorum. YUNUS takımda hiç düşünülmeyen ve çok fazla istediklerini yapamayan birisi olarak yakaladığı şansı kullanmak isteyip kendisi için iyi sayılabilecek bir transfer yaptı. Velhasıl kelam takkeyi önüne koyup bir düşünmeli.

Keşke satsak diyeceğim de, alan olur mu, sanmıyorum. Çıksa çıksa ücretsiz kiralamak isteyen çıkar.

en iyi yaptığı şeyi yapmıyor artık dribling ile çizgiye inip içeri kat edecek. Gerekirse bencil olsun bitiriciliği asla kötü değil. Artık tek düşündüğü şey asist özellikle İcardiye asist yapma hastalığına yakalandı resmen. Ulan önceden yabancılar dışlanır Türkler gruplaşırdı kewella barosa bomboş paslar verilmedi bu kulüpte. Su an tam tersi icardi aşkı bitirecek bu çocuğu. Boş topçu değil her hareketi skora yönelikti ancak şu an kisayoldan asist peşinde etkili özelliklerini asla kullanmıyor.

Sınır varken hiçe sayılacak adam değil ilk 11 de maçlara başlayan barış alper in ne kadar yorucu futbol oynadığı gördük. 2-3 yildiz geldi diye bizim taraftar yine kudurmaya başladı ancak mantıklı düşünmek lazım. Kerem bu sene özellikle ligde neredeyse her maç sahada olacak ona göre eleştirilse iyi olur.

Sınır varken hiçe sayılacak adam değil ilk 11 de maçlara başlayan barış alper in ne kadar yorucu futbol oynadığı gördük. 2-3 yildiz geldi diye bizim taraftar yine kudurmaya başladı ancak mantıklı düşünmek lazım. Kerem bu sene özellikle ligde neredeyse her maç sahada olacak ona göre eleştirilse iyi olur.
Her maç oynar diye birşey yok

Ne satması yav sizde ayarı hemen kaçırıyorsunuz. Zaha transferi ile de alakası yok düşüşün. Geçen yıl da leş atıyordu sezon başı. Yedeğe çekilmişti hatta. Sonrası malum.

Asist kralını yuhalayan mallar yüzünden giderse nasıl kadro kuracağız acaba Yunus da gitti

Fener Rum Patrikhanesi'ne götürsek oradaki papazlar bunun karşısında diz çöker tövbe ister yeminle

icardiye pas atmazsa ölecek hastalığından muzdarip bir oyuncu oldu. Zaha oynayamadan en çok etkilediği insan da kendisi oldu . Her sene psikolojik olarak buradan toparlanamaz denilen noktalarda geri döndü bu takdir edilebilir ancak kendisine sürekli neden toparlanmak zorunda kalıyorum diye de sormalı. Vasat oyna 5-6 maç sivril yeter ancak bu dalgalı performans hiç güvenilir bir oyuncu izlenimi vermiyor.

Terim-torrent dönemi bu çocuk olmasa küme düşüyorduk, şaka değil ciddi ciddi düşüyorduk. Çok çabuk yelleniyoruz kerem'e haksızlık ediliyor

Biraz Zaha oynasın. Kulübeden seyretmek kendisine iyi gelecek. Nasıl oynandığını kavrama fırsatı bulacak. Degerlendirirse artık.

en son böyle belhandaya takılmıştı her topu incelenıyordu

sonuda onun gibi olacaktır

Söz konusu UCL ve yatırımlar olunca Kerem bu kadar göze battı. Normal olmakla birlikte ben gerçek anlamda tribünlerde sahip çıkıldığını da düşünüyorum. Bu arada topu kaptırması sorun değil, ondan sonraki takibi profesyonellik ve sonraki üst seviye maçlar açısından düşündürücü. Yoksa Kerem gibi yerli bulamazsın.

Yerli kuralı olmasa ilk gidecek adamdı ama şu lanet kural elimizi kolumuzu bağlıyor. Dengesiz bir futbolcu buna güvenipte yola çıkılmaz, ortası yok adamın ya çok iyi yada berbat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt