#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haksız yere eleştirildiğini düşünüyorum. kötü performansında angelino kesinlikle pay sahibi. şuana kadar aralarındaki uyum çok kötü. kerem bu sezon belki sadece bir maç iyi oynadı (Ljubjana deplasman) o maçta da arkasında kazım can vardı.

Orta sahada sırtım dönük pas istiyim top ayağıma geldiği anda arkamdaki adamın dokunmasıyla atağa çıksınlar bu kadar kolay yani ona karşı oynamak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

haksız yere eleştirildiğini düşünüyorum. kötü performansında angelino kesinlikle pay sahibi. şuana kadar aralarındaki uyum çok kötü. kerem bu sezon belki sadece bir maç iyi oynadı (Ljubjana deplasman) o maçta da arkasında kazım can vardı.
İşte doğru yorum. Transfer şımarığı olan bir grup taraftar var, hep trnsfer olsun isteyen neyseki 5 gün sonra kaybolacaklar zaten.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Angelino ve Keremi arkali onlu kullanmak Okan Buruk kusura bakmasin ama futbol akilsizligidir. En duz zekali futboldan bir haber adamin yapacagi islemdir su.

Yeni gunah kecisi, 250bin euro'ya kiralanana kadar durmak yok. Madem üzerinde baski var, cekin kenara 2 mac dinlensin. Taraftar yemeye hazir zaten, Zaha gelince hemen bir ozguven geldi.

Kerem'le bir bekin uyumlu oynaması mümkün değil. Stili gereği beki görmüyor bile

Angelino, Kerem’i bozuyor = saçmalık

Angelino’ya bakmıyor bile oyun içerisinde. Kerem önemli yetenekleri olan bir adam ama hızı her şeyin önüne koyuyor ve bu da yanlış kararlar verdiriyor.

İkinci yarı olan kontrada Tete geride gelirken ona yuvarlamak varken 60 m depar atmış Icardi’nin soluna saçma bir pas attı, bunlara son vermeli.

Angelino, Kerem’i bozuyor = saçmalık

Angelino’ya bakmıyor bile oyun içerisinde. Kerem önemli yetenekleri olan bir adam ama hızı her şeyin önüne koyuyor ve bu da yanlış kararlar verdiriyor.

İkinci yarı olan kontrada Tete geride gelirken ona yuvarlamak varken 60 m depar atmış Icardi’nin soluna saçma bir pas attı, bunlara son vermeli.
Kerem kisa pas konusunda da kotu bence. Bakiyorum hic o kisa hizli pas (tiki taka minvalinda) yapamiyor hemen yanlis yere ya da pas hizini ayarlayamiyor. Bir de bundan 10 numara olmasini bekleyenler var. Merkez oyuncusu olamaz bana kalirsa. Yarin Zaha geldiginde nasil olacak merak ediyorum.

asistin astini yaptı şahane bi şekilde

Yaw bu kadar top kaybi yapan adamin neyini savunuyorsunuz? Dun yedirdigi gol ilk miydi? Ve kac defa kaptirdigi toplarla pozisyon verdik? Bu adamla rakibi hapsetmemiz mumkun mu? Topu al Icardi'ye ara pas, topu al Icardi'ye ara pas. Yaw insan biraz sagina soluna bakar. Angel soldan bindirme yapacak ama onun onune atacagina yine Icardi'yi ariyor. Biraz sagina soluna baksa verimi artacak. Icardi sevdasindan top bizde kalmiyor.

Mal mal işlere girmenin, şımarıklık yapmanın hiç gereği yok. Yerli statüsü varken bu adamı muhtaçsın…

Takımda neredeyse as takım seviyesinde 3 yerli kalmayacak. Bazı mal taraftarlar bunun bilincinde olmalı. Oyun olarak en az beğenen benimdir ama durum ortada

Kerem’e öğretmek lazım. Geçen sezon başı takımla oyunu, santrafor ile oynamayı öğretmek gerekiyordu. Icardi kafasına vura vura öğretti.

Şimdi Angelino ile oynamayı, Icardi harici de oynamayı öğretmek lazım. Bunu da Angelino kafasına vura vura öğretir, az sabırlı olunursa. 10 numara oynarsa da farklı öğrenme süreçleri var.

Ayrıca Angelino yüzünden böyle diye saçma sapan yorumlar yapmayın, aksine defansif olarak Kerem, Tete veya Barış Alper’e göre daha az geriye geldiği için, Torreira ya oynamadığı, ya sağa yakın oynadığı için Angelino ileri çıkışlarda tedirgin oluyor.

Iyi hoş ama Ikardiye fazla pas atmaya kalkıyor. Wanda Mara bile Ikardiyi bu kadar önemsemiyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt