#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tepki olur da kerem'i bizim taraftar bir türlü kabullenemedi bence

bağ kurulamadı bir türlü

iyi performansına rağmen kredi açılmadı hiç

interneti geç ahbert. geçerli olan stat dır. statta çıkarken alkışlandı gerisi hikaye. kendisi soyunma odasına gitti gerçi onu da anlamak güç
Yunus kendini atti Leicestere, berkan desen öyle. Gecen sene abdülkerim sezon baslamadan bitiriyordular. Şimdi yine cöp oldu sezon basinda. Bazi taraftar da cok zorluyor oyunculari. Her sezon basi yeniden basliyor bu homurdanma. Oyuncularin cogu zaman performanslarini kendileri düsürüyor farkinda degiller. Hele kereminki tamamen art niyet cogu kisi marco olayinda marcaonun yandinda olduklari icin kereme ozamdir negatifler. Sirf ondan muhalefet olan var. Genel icin demiyorum ama var bunlar. Şimdi birde zaha oynasin diye tekmeyi basan var. Elbette zaha iyise veya kim iyise oynar. Ama oyuncu yemede bir no'yuz gercekten.

Kerem, bu takımın kaptanlarından biri, yerli kaptan olması ayrıca sorumluluk yüklüyor ve kendisini daha da değerli kılıyor. Son iki sezonda en büyük yıldızlar kadar katkı sağlamış olsa da ille en klas işleri yapması gerekmediğinin farkına varmalı.

Galatasaray kaptanlığı mertebesine yükselmiş bir oyuncu, işin hamallık tarafına tenezzül etmemek lüksüne sahip değildir. Normal bir kanat oyuncusunun yapması gerektiği gibi, takım defansına yardım etse, çoğunlukla basit oynamayı denese, o istediği bitirici aksiyonları sergileme fırsatını yine bulacak, o yetenekleri zaten var. Ama topla her buluşmasında spektaküler işler yapmaya çalışmak gibi ucu ışığa çıkma ihtimali olmayan bir dehlize girmiş gibi görüyorum. Bunu Ribery gibi bir fenomen, prime zamanında bile yapamamıştır, kimse yapamaz.

Titreyip kendisine geleceğine eminim. Zaha devreye girince, Rashica modeli sağ kanat rolüne geçmesinin uygun olacağını düşünüyordum ama Zaha ortalıkta yok henüz; Tete de forma için ciddi bir aday olduğunu gösterdi, daha hoca Ziyech' e de sağ kanat gözüyle bakıyor. Bakalım bu kaotik durum nasıl bir noktaya gidecek?..

O rezil oyunu bitek omu oynadi? Neden sadece o? Neden digerlere tepki yok? Kaleye bile gidemedik ve ilk yari teteye attigi ara pas tek tehlikeli pozisyonumuzdu. ama tabi hersey kerem.
Tek o oynamadi pas hatasından sonra yururse daha acaip şeyler yaparlar. Öyle kolay değil Gs da oynamak

Evet payı var diyelim şampiyon yaptı biraz garip oluyor
Icardiyle beraber ikisinin payi büyük. Ankaragücü maci bile sorumluluk almasa zorlanabilirik mac 1:1 ken. Orada ters bi skor ciksa bugün buralarda olamayabilirdik. Ama bunlar cabuk unutuluyor. Neyse finito, alintilama lan maca bakacam. 😂

Icardiyle beraber ikisinin payi büyük. Ankaragücü maci bile sorumluluk almasa zorlanabilirik mac 1:1 ken. Orada ters bi skor ciksa bugün buralarda olamayabilirdik. Ama bunlar cabuk unutuluyor. Neyse finito, alintilama lan maca bakacam. 😂
Tamam renktasim senin için bugünlük susuyorum. İyi oynasın akıllı oynasın överim

Tamam lan sabredin superstar zaha oynayacak şu sakatlığını atlatsin sakin olun. Zaha gelene kadar da bu çocuğu asıp kesmeyin.

Futbolcu değeri bitirmede piyasasının içine etmede bizim taraftar nirvanaya çıkar yemin ederim. Sonra ''BİZ NİYÖ OYONCO SATAMOYOROZ'' bok satarsın bu kafayla. 11 kişi bok gibi top oynuyor tek suçlu kerem mi? Elinde satabileceğin para kazanabileceğin 2-3 topcudan birisi.
Hele de değişiklikler sırasında maçın en kötüsü bok gibi oynayan mertens tezahüratlari beni çileden çıkardı kereme nazire yapar gibi. Yabancı seviciligi, tapar bizim taraftar vallahi. 45 yaşında olsun yabanci olsun bastonla oynasin yine tapar o adama. Yerlilerde özgüven bırakmadınız yemin ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt