Gökhan Dündar
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2011
- 2.623
- 922
- 1.873
Bence zaha döndüğünde sağ kanatta denemeliyiz. Angelino yerine arkasında boey daha iyi olur sanki
Zaha Ziyech Kerem (Tete)
Zaha Ziyech Kerem (Tete)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus kendini atti Leicestere, berkan desen öyle. Gecen sene abdülkerim sezon baslamadan bitiriyordular. Şimdi yine cöp oldu sezon basinda. Bazi taraftar da cok zorluyor oyunculari. Her sezon basi yeniden basliyor bu homurdanma. Oyuncularin cogu zaman performanslarini kendileri düsürüyor farkinda degiller. Hele kereminki tamamen art niyet cogu kisi marco olayinda marcaonun yandinda olduklari icin kereme ozamdir negatifler. Sirf ondan muhalefet olan var. Genel icin demiyorum ama var bunlar. Şimdi birde zaha oynasin diye tekmeyi basan var. Elbette zaha iyise veya kim iyise oynar. Ama oyuncu yemede bir no'yuz gercekten.interneti geç ahbert. geçerli olan stat dır. statta çıkarken alkışlandı gerisi hikaye. kendisi soyunma odasına gitti gerçi onu da anlamak güç
yoo yarısı ıslıklamıs stadıninterneti geç ahbert. geçerli olan stat dır. statta çıkarken alkışlandı gerisi hikaye. kendisi soyunma odasına gitti gerçi onu da anlamak güç
Bence bu rezil oyununa rağmen birşey demediler.Forumda ve tvit de görüyoruz. Mac icin demedim. Gerci orada da küfür eden cok olmus. Alkislayan alkislatan genelde ua. Onun yerinde olsam yunus gibi kacar giderdim.
yoo yarısı ıslıklamıs stadın
stadın neresındeydın senı goremedımhayır başta bi kaç tip ıslıklamaya kalktı ama derhal sonrasında stadın çoğunluğu tarafınca alkışlandı
stadda olan biri olarak
stadın neresındeydın senı goremedım
O rezil oyunu bitek omu oynadi? Neden sadece o? Neden digerlere tepki yok? Kaleye bile gidemedik ve ilk yari teteye attigi ara pas tek tehlikeli pozisyonumuzdu. ama tabi hersey kerem.Bence bu rezil oyununa rağmen birşey demediler.
Tek o oynamadi pas hatasından sonra yururse daha acaip şeyler yaparlar. Öyle kolay değil Gs da oynamakO rezil oyunu bitek omu oynadi? Neden sadece o? Neden digerlere tepki yok? Kaleye bile gidemedik ve ilk yari teteye attigi ara pas tek tehlikeli pozisyonumuzdu. ama tabi hersey kerem.
Sampiyon yapinca iyidi ama. Icardi'ye toplar gelmese oda atamaz golleri. Neyse maca bakacam. Finito.Tek o oynamadi pas hatasından sonra yururse daha acaip şeyler yaparlar. Öyle kolay değil Gs da oynamak
Kerem bir kumeden kurtarıyor bir şampiyon yapıyor çok büyük oyuncu. Bende maça gider finitoSampiyon yapinca iyidi ama. Icardi'ye toplar gelmese oda atamaz golleri. Neyse maca bakacam. Finito.
Küme isi beni ilgendirmez, sampiyonlukta büyük payi var. Onu kimse inkar edemez.Kerem bir kumeden kurtarıyor bir şampiyon yapıyor çok büyük oyuncu. Bende maça gider finito
Evet payı var diyelim şampiyon yaptı biraz garip oluyorKüme isi beni ilgendirmez, sampiyonlukta büyük payi var. Onu kimse inkar edemez.
Icardiyle beraber ikisinin payi büyük. Ankaragücü maci bile sorumluluk almasa zorlanabilirik mac 1:1 ken. Orada ters bi skor ciksa bugün buralarda olamayabilirdik. Ama bunlar cabuk unutuluyor. Neyse finito, alintilama lan maca bakacam.Evet payı var diyelim şampiyon yaptı biraz garip oluyor
Tamam renktasim senin için bugünlük susuyorum. İyi oynasın akıllı oynasın överimIcardiyle beraber ikisinin payi büyük. Ankaragücü maci bile sorumluluk almasa zorlanabilirik mac 1:1 ken. Orada ters bi skor ciksa bugün buralarda olamayabilirdik. Ama bunlar cabuk unutuluyor. Neyse finito, alintilama lan maca bakacam.![]()