#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanin Avrupa kadrosu baska lig kadrosu baska olmali.Keremde tam 1 lig oyuncusu fazlasi olmaz.Top kayiplarinin ligde telafisi oluyor ama Avrupada olmuyor.

modern futbolda bi kanat oyuncusunun olgunluğu yok kendisinde ama gezen 10 numaranın inceciliği ve skorerliğine sahip olduğunu biliyoruz. zaten seve seve oynatacaz o ayrı da zaha takıma girdiğinde mertens yerine firesiz oynamalı, şl deplasmanlarında belki değişebilir. bugün 2. yarı o da bitti ama ilk yarıda golü yiyene kadar kendi atamadıkları ve icardi'ye hazırladıklarıyla gene en az 3-4 pozisyonun direkt içindeydi.

Aslında ilk yarı süper top oynadı adam ikinci yarı düştü ama evet. Kerem sen Türk sen bulduğunu Atacan hacı Samsun maçında attıklarından daha kolaylarını atamadı yazık oldu.

İlk yarı Icardi'ye pozisyonu hazırladı. Kendi de pozisyona girdi atamadı. Gününde değildi olabilir. Devrede çıkması lazımdı. O zaman yuhalama olayı falan da olmayacaktı. Üzülüyorum yuhalanması yanlış bir şey. Kerem gidince nasıl kuracağız bu takımı azıcık adam olun ya

Lig maçındaymış gibi oynadı. Oynadığı maçın şampiyonlar ligi maçı olduğundan bi haberdi. Ziyech ve bu sahadayken takımın dengesi bozuluyor. Aklı ligde attığı gollerde kalmış daha 5. dakika icardiye vermediği pasta bu maçın zor geçeceğini anlamıştım.

Aşırı gerginliği yüz ifadesine de direkt yansıyor. Artık biraz daha serin kanlı olmayı başarabilmeli. Pozisyonlardan birini gol yapabilse maçın gidişatı tamamen değişecek, rahatlamasıyla birlikte kendisi de şahane bir performans gösterecekken nereye vardı iş...Bunu da atlatır, daha çook gol-asist yapacaktır. Olmayınca olmuyor bazen...

Galatasaray'ın topçusu değil.. Son 9-10 maçında bilmem kaç gol atıp kaç asist yapmış olsun.. Ligde hakkını yememek lazım ama Galatasaray'ın seviyesi farklı.. Bu çocuk kurtardığı kadar yakar.. Kayseri'de yaktı.. Kopenhag maçında da yaktı.. Molde maçlarında vs.. uçurumun kıyısından döndük.. Kim ne derse desin.. Samsun seviyesinde takımlarla tatmin olsan varsın tatmin olsun.

Çapı Galatasaray'ın lig topçusu olmak. Ne istikrarlı bir şekilde geri geliyor, ne set oyununda iyi, ne beki rakip sahaya yerleşene kadar top tutabiliyor, ne düzgün top kontrol edebiliyor, ne bitiriciliği üst düzey, ne de belli bir standardı var.

Burak Yılmaz gibi et mi tavuk mu tartışmaları eşliğinde bir kariyer geçirir, devamlı laf yer, gol atınca birileri çıkar bu adamı çekemiyorsunuz der, ertesi maç gol kaçırınca yine laf yer. Çünkü skor katkısı yapamadığında göze aşırı batan temel beceri ve fundamental eksiklikleri var.

Bi pizisyonda icardinin önüne yuvarlasan atacakti ama kaleye vurdun. Böyle pozisyonalarda vuruyorsan atacaksin aslanim. Saglik olsun

Abi ben Kerem'den gol ve asistten önce ayağında top tutabilmesini istiyorum. Ya ileride pres yapıyoruz zar zor bir top kapiyoruz top Kerem'in önüne düşüyor kontrol edemiyor sonra ya baştan bir daha pres yada kontra yapıyorlar geri koş.

Bir bu bir Muslera.. kurtardiklari maçlar hatrina birşey söylemek istemiyorum ama insan devamlı nasıl aynı hataları yapar.

Max seviye Yasin Öztekin işte. Oda ligde iyiydi CL maçında Benficaya boş kaleye kaçırıyordu Buda aynı. O sadece Sneijdere pas atardı Buda sadece İcardiye

Öyle Avrupa hayalleri falan geçsin onları ilk antrenmandan sonra kadro dışı kalır şu top kontrolüyle
Keşke o vurdugu topta icardiye atsaydi bomboştu. Yani da rakip yoktu

Aynı maçta hem iyi kem kötü işler yaptı. Şanssızlık birinde topu İcardi'ye çıkarsa bence gol. Diğerinde şutu direkte patlamasa gol olsa bugün TR nin en önemli oyuncusuydu şimdi çöp deniyor. 2 an ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt