#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seyirci görünümlü soytarılar tespit edilip stattan uzaklaştırılmalıdır. Bireysel sövmeyi anlarım da organize tepkiler gösteren minik kalabalıklar nedir? Bu oyuncuları motive etmemiz gerekiyor.

kendısıne çok ayıp edıldı.denıyor çabalıyor Türkiye de ki en ıyı yerlı kanat kaybetmemek gerekli..

Hem takımın iyiliği için hem kendisi için kesik yemesi lazım,kereme zarar veriyor hoca

Golleri atsa kraldı. Maçı da almıştık. Futbol böyle ince bir çizgi işte. Canı sağolsun yapacak bir şey yok. Bu seviyede ilk kez oynuyor kolay değil

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne kaçan gole ne de Icardi'ye vermediği pasa kızdım. Ancak ikinci yarıda topu sağ kanadımızdan rakip baskısı altında çıkarıp umut vadeden bir atağa dönüştürürken, rakip terste yakalanmışken Icardi'ye direkt oynamaya çalışıp topu rakibe teslim etmesine çıldırdım.

Amacım sinirleri germek değil ama ben tavırlarında ve vücut dilinde de kötüye, kibre doğru eğilim görüyorum.

Golleri atsa kraldı. Maçı da almıştık. Futbol böyle ince bir çizgi işte. Canı sağolsun yapacak bir şey yok. Bu seviyede ilk kez oynuyor kolay değil

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ya ne seviyesi barcelonaya karsi oynamis adam ister uefa ister hazirlik maci olsun. kerem bu malesef bir iki mac oooo sonra fis.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu maçta icardi muslera mertens nelson keremden kötü ve daha az katkıyla oynadılar ama bu kadar tepki yok.
Bizim insanımızda inanılmaz bir yabancı hayranlığı var bugün çok kötü durgun icardi vardı kimse laf etmiyor
Kerem çok şey yapmak isteyip basit oynamayı öğrenebilse bunları konuşmazdık inş daha iyi bir takım kurgusunda daha iyi olacak kerem.devam koçum

10 pozisyon varsa 8 inde bu adam var.Bugün 8 pozisyonda var yarın yine 8 pozisyonda olacak.Bugün atamaz yuhalanır yarın atar kral olur.Değişmeyen şey bu adam deniyor gol hissi kuvvetli pozisyonu iyi alıyor ve süratli.
Oyundan çıktığı da olacak yedekten girdiği de ama takımın en değerli 3-4 oyuncusundan biri.Asla tu kaka edilmemeli.Yerli kısmını hiç katmadan en değerli oyuncularımızdan

Bu seviyede böyle kolay goller kaçırılmaz. Samsun maçında attığı gollere bak şu maçta bomboş pozisyonlarda kaçırdıklarına bak.

kerem abartıyor

gol vuruslarınıda abartmaya basladı

düz vurup gol olacagı yerde jeneriklik atmaya calısıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt