#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gol attigi zaman iyi oynadi diyorlar ama 1 - 2 mac harici bence oldukca istikrarli oynuyor. Gol attigi maclari izleyin yine top kayiplari, pas hatalari var. Bayern ve Many'ya karsi oynamamali ama ligde oynamali. Bunu kırmadan, küstürmeden yapmak da Okan Buruk ve Erden Timur'un gorevi cunku ligde ihtiyacimiz var veya Angel yerine Kazim oynar.

Bu arada diyelim kesmedik eger 70. dakikada filan ondeysek cikmali cunku yoruldugu zaman daha kotu kararlar veriyor.

Hoca Kerem’in ıslıklanmasını istemiyorsa 45’de oyundan alsın zaten 30 milyon GS taraftarı Kerem’in o gün iyi oynayıp oynayamayacağını ilk yarı anlayabiliyor, oyundan alınmadıkça da tepki her dakika artıyor, bunu görmemek için beyin özürlü falan olmak lazım insanların sinirleriyle oynanıyor her maç..

Yakacaklar oğlanın başını. Türk futbolunda bile muadili olmayan bir herif, derdi nedir bu taraftarın anlamadım ki. Islıklayınca, küfür edince daha mı iyi performans olacak?

Spor psikoloğu var mıdır takımın bilmiyorum ama özellikle sosyal medya maymunluğuna karşı mental olarak da takımı korumamız lazım.

Mevzu iyi oynayıp oynamaması değil

Çok ezbere hareketleri var

Ona sinir oluyorum ben

Mesela her topun altına girip kavisle 90'a asma takıntısı gibi

Veya topu kaybedeceğini bile bile 3 kişinin arasına girmesi gibi

Veya eksantrik pas denemeleri gibi

Olm artık 25 yaşına geldin aklını kullan mübarek

Zorlama bir takım şeyleri

2020/21 sezonunda bize katilmis.

Nerden nereye geldigine bakarsak cok onemli ve kolayca tekrarlanmiyacak bir basari yapmistir.

Ne kadar anlarda ah Kerem van Kerem dedirtsede her hali ile tebrigi hak ediyor.

Her kacirdiginda kizacam ve uzulecem. Her assist ve gol icin de cok sevinecem.

Ben kabul ettim. Sizler de kabul edin artik

tamam kerem dün o pozisyonlarin en az ikisini atmaliydi ama bukadar linc olmayida hak etmiyor. okadar pozisyona girmesi bile arti ve herzaman ellinden gelleni yapiyor.

bence dün biraz fazla heyecan yapti.

Çok daha kötü oynadığı oyunları vardı, dünkü maçta pozisyonların içindeydi bence kızılacak kadar kötü değildi.

İcardi, ziyech,nelson , okan hoca kötüydü hazır değillerdi. Mertens 2. Yarıya çıkmamalıydı.

Islıklanma olayı sadece kendisine değil, diğer çıkanlara da yapıldı, mesela Demirbay da ıslıklandı manasız şekilde. Tribünde amaçsızca devamlı uğuldayan ıslıklayan bir grup var, bunlar maçın önüne geçiyor.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem de burak yılmaz gibi istediği kadar gol atsın bi türlü taraftarın içine sinmiyor çünkü ikisi de top kontrolü ve kısa pas konusunda kötü topçular ve çok top kaybı yapıyorlar. Gerçi burak bu konularda ilerleyen yaşlarda biraz gelişti ve topla kerem kadar buluşmuyordu. Kerem nekadar az topla buluşursa okadar iyi onun için ama bu eksiklikleriyle üst düzey takımlar transfer etmez bence

Hesabına atılan yorumları gördüm, yazık valla. Taş olsan dayanamaz etkilenirsin. Taraftar iyice cıvıdı. Bir kaç gün önce topun gelişine 2 gol attı ve adamsın yorumları, şimdi 2 şutu kıl payı kaçtı ve bela mesajları.

F6jZGdca8AAOd-E.webp

Hesabına atılan yorumları gördüm, yazık valla. Taş olsan dayanamaz etkilenirsin. Taraftar iyice cıvıdı. Bir kaç gün önce topun gelişine 2 gol attı ve adamsın yorumları, şimdi 2 şutu kıl payı kaçtı ve bela mesajları.

Ekli dosyayı görüntüle 220826
Orada sadece bizim taraftarımız olduğunu düşünmüyorum
Şerefsiz ifblilerin şark kurnazlığını daha önce de gördük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt