Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.069
- 25.392
- 3.183
Foto alakasızdır, birleştirmişler heralde görsel olsun diye. Twitterda bir sayfa paylaşmış.Bu fotoğrafı göremedim ben
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foto alakasızdır, birleştirmişler heralde görsel olsun diye. Twitterda bir sayfa paylaşmış.Bu fotoğrafı göremedim ben
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rakiplerin yorumları yarısı bile değildir maalesef taraftar profili akıl almaz bir noktaya gidiyor. Hadi bu yorumlar sahte diyelim, dün yuhlandı yav oyundan çıkarken.Orada sadece bizim taraftarımız olduğunu düşünmüyorum
Şerefsiz ifblilerin şark kurnazlığını daha önce de gördük
En basitinden Marcao - Kerem kavgasındaOrada sadece bizim taraftarımız olduğunu düşünmüyorum
Şerefsiz ifblilerin şark kurnazlığını daha önce de gördük
Bu sosyal medya olayını çok ciddiye almamak lazım. Fbjk li mallar, ergenler de gelip hakaret ediyorHesabına atılan yorumları gördüm, yazık valla. Taş olsan dayanamaz etkilenirsin. Taraftar iyice cıvıdı. Bir kaç gün önce topun gelişine 2 gol attı ve adamsın yorumları, şimdi 2 şutu kıl payı kaçtı ve bela mesajları.
Ekli dosyayı görüntüle 220826
Yuhlanma olayı apayrı da ben lağım çukuruna dönmüş sosyal medyanın çok umursanmaması gerektiğini düşünüyorumRakiplerin yorumları yarısı bile değildir maalesef taraftar profili akıl almaz bir noktaya gidiyor. Hadi bu yorumlar sahte diyelim, dün yuhlandı yav oyundan çıkarken.
Dünkü gollerin kacmasinda paylari büyük.Hesabına atılan yorumları gördüm, yazık valla. Taş olsan dayanamaz etkilenirsin. Taraftar iyice cıvıdı. Bir kaç gün önce topun gelişine 2 gol attı ve adamsın yorumları, şimdi 2 şutu kıl payı kaçtı ve bela mesajları.
Hesabına atılan yorumları gördüm, yazık valla. Taş olsan dayanamaz etkilenirsin. Taraftar iyice cıvıdı. Bir kaç gün önce topun gelişine 2 gol attı ve adamsın yorumları, şimdi 2 şutu kıl payı kaçtı ve bela mesajları.
Bu kadar azimli ve özverili futbolcu nadir çıkar. İnanılmaz bir gelişim gösterdi ama her insan gibi onun da bir limiti var. İyi yapabildiği şeyleri daha çok yapmasına imkan sağlanması, artık yeni yeni roller için zorlanmaması gerekiyor...Kerem çok top kaptırıyor basit oynamıyor ama bu çocuğun özelliği o zaten. Sürekli risk almayı seviyor bu sayede takımın en çok pozisyona giren ve pozisyon üreten oyuncusu. Gereksiz eleştiriliyor. Kerem bize her zaman lazım.
Bu arkadaşlar futbolcu olmak istedide kerem kafalarına silah mı dayadı acaba ,göt büyüteceklerine sahalara inselermiş vaktinde de arkadaşları izleseydik birdeHesabına atılan yorumları gördüm, yazık valla. Taş olsan dayanamaz etkilenirsin. Taraftar iyice cıvıdı. Bir kaç gün önce topun gelişine 2 gol attı ve adamsın yorumları, şimdi 2 şutu kıl payı kaçtı ve bela mesajları.
Daimi önemli bir futbolcunun kötü oyunlarına tepki elbette olabilir ama, bunu saha içinde veya saha dışında direkt kişi etkileşimi ile sağlamak Galatasaray taraftarı başta olmak üzere moda oldu. Yararı da yok. Kimse kimsenin depresif tavırlarını veya psikopatların saçmalıklarını çekmek zorunda değil. Kerem kaç defa bunun üstünden geldi. Yalnız olay artık ciddi travma ve ağır bir vaka haline dönüşmek üzere. Yönetim veya Okan Buruk çok daha sert tepki koymalı. Kimse kim, taraftarsa taraftar. Bu iş böyle gitmez. Kerem'i kestin kimi oynatacaksın arkadaşım? Ben söyleyim en ufak hatasını kovalayacağın başka bir kurban arayacaksın. Yerli veya yabancı farketmez. Ziyech dünkü gibi 2-3 maç daha oynasın ona da söveceksin.Hesabına atılan yorumları gördüm, yazık valla. Taş olsan dayanamaz etkilenirsin. Taraftar iyice cıvıdı. Bir kaç gün önce topun gelişine 2 gol attı ve adamsın yorumları, şimdi 2 şutu kıl payı kaçtı ve bela mesajları.