#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orada sadece bizim taraftarımız olduğunu düşünmüyorum
Şerefsiz ifblilerin şark kurnazlığını daha önce de gördük
Rakiplerin yorumları yarısı bile değildir maalesef taraftar profili akıl almaz bir noktaya gidiyor. Hadi bu yorumlar sahte diyelim, dün yuhlandı yav oyundan çıkarken.

Orada sadece bizim taraftarımız olduğunu düşünmüyorum
Şerefsiz ifblilerin şark kurnazlığını daha önce de gördük
En basitinden Marcao - Kerem kavgasında
Millet her iki futbolcumuzu da ham yapmaya hazırken o süreci yine iyi yönettiğimizi düşünüyorum
O zaman da Ig yorumları gündem olmuştu
Marcao'dan o bonservisi bile kazanamayabilirdik düşünün

Hesabına atılan yorumları gördüm, yazık valla. Taş olsan dayanamaz etkilenirsin. Taraftar iyice cıvıdı. Bir kaç gün önce topun gelişine 2 gol attı ve adamsın yorumları, şimdi 2 şutu kıl payı kaçtı ve bela mesajları.

Ekli dosyayı görüntüle 220826
Bu sosyal medya olayını çok ciddiye almamak lazım. Fbjk li mallar, ergenler de gelip hakaret ediyor

Rakiplerin yorumları yarısı bile değildir maalesef taraftar profili akıl almaz bir noktaya gidiyor. Hadi bu yorumlar sahte diyelim, dün yuhlandı yav oyundan çıkarken.
Yuhlanma olayı apayrı da ben lağım çukuruna dönmüş sosyal medyanın çok umursanmaması gerektiğini düşünüyorum

Golleri kaçırdı ama kaçırması değil topla olan beceriksizliği asıl sorun

Hakim ziyech dün takımın en kötüsüydü kereme yıkılacak bir maç değil

Kerem çok top kaptırıyor basit oynamıyor ama bu çocuğun özelliği o zaten. Sürekli risk almayı seviyor bu sayede takımın en çok pozisyona giren ve pozisyon üreten oyuncusu. Gereksiz eleştiriliyor. Kerem bize her zaman lazım.
Bu kadar azimli ve özverili futbolcu nadir çıkar. İnanılmaz bir gelişim gösterdi ama her insan gibi onun da bir limiti var. İyi yapabildiği şeyleri daha çok yapmasına imkan sağlanması, artık yeni yeni roller için zorlanmaması gerekiyor...

Bu çocuk bir forvet oyuncusu; öyle yetişmiş, o özellikleriyle GS a gelebilmiş ve başrole çıkmış; aklı fikri hep rakip kalede. Kendisinden başka şeyler yapması istendiğinde de gayretiyle zaman zaman başarılı oluyor ama bu defa hücum etkinliği düşüyor; dün kaçırdığı gollerde bunun da etkisi vardır. Saf kanat gibi oynaması veya bir orta saha oyuncusu gibi öncelikli görev olarak oyun kurması beklenmemeli...

Kerem, rakip ceza sahasına ne kadar yakın olursa verimi o kadar artıyor, ne kadar uzak kalırsa da sıradanlaşıyor, hatta basit oynama alışkanlığı/fundamentali olmadığı için bazen zarar bile verebiliyor...

Bu takımdaki kanat/kanat forvet oyuncularının Kerem dahil hepsi forvet özelliği net ağır basan oyuncular.
4-3-3 e geçilmesi sırf bu sebeple bile zorunluluktur. 4-2-3-1 oynamakta ısrar etmenin, ille Mertens' e yer açmak dışında bir gayesi gelmiyor aklıma!..

Hesabına atılan yorumları gördüm, yazık valla. Taş olsan dayanamaz etkilenirsin. Taraftar iyice cıvıdı. Bir kaç gün önce topun gelişine 2 gol attı ve adamsın yorumları, şimdi 2 şutu kıl payı kaçtı ve bela mesajları.

Bu arkadaşlar futbolcu olmak istedide kerem kafalarına silah mı dayadı acaba ,göt büyüteceklerine sahalara inselermiş vaktinde de arkadaşları izleseydik birde

Daimi önemli bir futbolcunun kötü oyunlarına tepki elbette olabilir ama, bunu saha içinde veya saha dışında direkt kişi etkileşimi ile sağlamak Galatasaray taraftarı başta olmak üzere moda oldu. Yararı da yok. Kimse kimsenin depresif tavırlarını veya psikopatların saçmalıklarını çekmek zorunda değil. Kerem kaç defa bunun üstünden geldi. Yalnız olay artık ciddi travma ve ağır bir vaka haline dönüşmek üzere. Yönetim veya Okan Buruk çok daha sert tepki koymalı. Kimse kim, taraftarsa taraftar. Bu iş böyle gitmez. Kerem'i kestin kimi oynatacaksın arkadaşım? Ben söyleyim en ufak hatasını kovalayacağın başka bir kurban arayacaksın. Yerli veya yabancı farketmez. Ziyech dünkü gibi 2-3 maç daha oynasın ona da söveceksin.

UCL için sildikleri adama bak, sanki bana kupayı alacak. Gerçekçi olmaktan uzaklaşan bir Galatasaray taraftarı var.

Gene günah keçisi olmuş :d İcardiden de Ziyechden de Musleradan da iyi top oynadı sırf türk diye saçma salak linç ediliyo.Bu adamın 3.ligden bedavaya geldiğini ve max 700-800 bin euro paraya oynadığını herkes unutuyo.Ulan geçen sene herkesin sinir stresden tırnaklarını yediği şampiyonluk maçında 3 asist yaptı bu adam hemen hemen her derbide gol katkısı verdi o yuhalayan şerefsizleri elimden gelse tek tek döverim utanmazlar.

Yuhlanacak bir performans sergilemedi niye yuhlandi anlamadım valla

Dün bende çok kızdım ama bence Kerem ve bir kaç oyuncu daha aşırı motivasyon kurbanı oldu.
Manchester karşısında böyle oynarsa takım iyi olur

First touch first touch denir hep adam ceza sahasında Icardi'den aldığı top gerisine düşmesine rağmen soluyla öyle bir dürttü ki önündeki adamı geçip şut fırsatı yakaladı ama herhalde nabız tavan yapmış olacak ki çoktan yere yatmış ve ters ayakta kalmış kaleciye bakmadan tribünlere vurdu altıpasın çaprazından

Basima bir sey gelmeyecekse taraftari taktigini sanmiyorum. Bir ihtimal stadyumda anlik takabilir. Taraftari takan adam ayni hatalari yinelemez 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt