#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem' i 10 numara oynatma fikrinin bu kadar destek bulmasını anlamam zor. Çok fazla top kaybı yaptığından sürekli şikayet edilen adam, topla en çok ve sıklıkla da dar alanda buluşacağı bir pozisyonda daha da zorlanır...

Kerem bir forvet oyuncusu. Ya gezgin 2. forvet yahut kanat-forvet oynar; mevcut takımda kanat-forvet. Saçma sapan fantezilere hiç gerek yok...
10 numara oynasın diyenler forvet arkasında ikinci forvet gibi oynasın diyor aslında herhalde
Sol açıkta daha iyi biri yok bizde
Bir daha bak kadroya

Bu çocuk Emre Belezoğlu’nun kendi açıklaması top kaybı yapıyor diye Başakşehir’den kovulmuş 3. liglerde oynamış bir adam, arkasında Zaha bekliyor, Şampiyonlar Ligi oynuyor ne bekliyoruz ki anlamadım. Baaaam sağ 90, baaaam sol 90 falan mı? Psikolojik olgunluğu bu kadar. Bayern, ManU maçlarında da sıçıp batıracak. Biraz büyük resime bakmak lazım.

10 numara oynasın diyenler forvet arkasında ikinci forvet gibi oynasın diyor aslında herhalde

Bir daha bak kadroya
Öyle de olsa çok farklı değil aslında. Mertens' in şu andaki rolü tam da o zaten...Benim gezgin 2. forvetten kastım, Hakan Şükür' ün partneri Arif Erdem mesela

Kanatta da 10 nr gibi oynuyo zaten. Kraltens yerine koysan benzer is yapar. Ortaya kaydirilmali kendisi.

Ben keremi çokta sevmem tripli değişik bir çocuk ama iyi profesyonel her neyse

Çocuk her maç gol attı her maçta da iyi ve üstü oynadı.Bir maçta iki pozisyonu kaçırdı diye ıslıklanıyorsa ben öyle taraftarın gelmişini geçmişini severim.

Bitik ve sonradan görme bir taraftar kitlesi oluştu çok üzücü bir durum bizim gibi camiaya hiç yakışmıyor

Samsun maçında attığı gollere bakıyorum olağanüstü tek vuruşlar, Kopenhag maçındada böyle yerden vursa 2 golü vardı, ofansif yeteneği çok yüksek, şu oyuncuyu değersizleştirmeyin böyle tek vuruşu olan oyuncu bu ülkede çok az görmüşüzdür.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kopenhag maçında dol ayağıyla vurup kaçırdığı gole bakın

türkiyede o çabukluk ve kıvraklıkla oraya öyle girebilecek başka topçu yok

kopenhag maçında dol ayağıyla vurup kaçırdığı gole bakın

türkiyede o çabukluk ve kıvraklıkla oraya öyle girebilecek başka topçu yok
Futbol zekası var ama altyapısı yok
Klasik kronik türk topçu sorunu

Skor yapmayan kanadı seven bi allahın kulunun olmaması burdan kaynaklı
Kaldiki bu adam 4/3/3 kanadı gibi de oynamıyor (takım anlamında)

Futbol zekası var ama altyapısı yok
Klasik kronik türk topçu sorunu

Skor yapmayan kanadı seven bi allahın kulunun olmaması burdan kaynaklı
Kaldiki bu adam 4/3/3 kanadı gibi de oynamıyor (takım anlamında)
kerem skor yapmıyor mu :D

tek macla ne kadar cok cıkarım da bulunuyorsunuz

kerem skor yapmıyor mu :D

tek macla ne kadar cok cıkarım da bulunuyorsunuz
Keremin skor yapmadığı değil ,yapamadığı maçta bu sebeble tantana kopmasına çıkarım yapıyorum recebim.

Zaha kondisyon kazandığında ,Keremin olmuş halini izleyeceğiz ,biz bunu keremin kendi kendine geliştirmesini bekleyerek haksızlık yapıyoruz ,tamamen eğitmekle alakalı bir durumu ,oyuncuya yıkmak ,kanat ve kanat forvet olmak çizgisinde tartışamıyor ülke.

Kerem kadar topsuz oyunu iyi oynayan bir Türk oyuncu izlemedim.

Kerem ıslıklanmayı haketmiyor bence

evet bazen top kayıpları fazla oluyor ama topu geri kazanmamız uzun sürdüğü için göze batıyor

Önde kalmayı başarabilirsek attığı 3 pastan biri direkt asist olabilecek paslar

Türkiye -Ermenistan maçı mesela Barış'a 2 tane direkt pas attı muhteşemdi ikiside

Savunmalar bu pasları beklemiyor bu topu Barcelona ceza sahasına atsan yine pozisyon olur

Ben Kerem'i beğeniyorum ve destekliyorum

Islıklayanlar isim yapmış adamların oynamasını isteyen 2-3 futbol cahili dangalaktır.

Oyuncularımız kıymetli arkadaşlar ,bu adamlar bize bu sene olmasa seneye de lazım.

Çok gidiliyor bu çocuğun üstüne, gerek yok o kadar örselemeye, ligdeki hemen her maç banko oynayacak bu çocuk moral bozmanın anlamı yok. Kerem yerli olarak çok faydalı sadece şu top kayıplarını bir düzeltsin yeter de artar bile

Islıklanacak kadar kötü oynadığı maçlar çok oldu ama Kopenhag maçında ıslıklanacak kadar kötü oynamadı. Son 1 yılda 60 maç civarı oynamış. Yani nerden baksan 6 günde 1 maça çıkmış. Yaz tatillerini pas geçersek daha kısa sürede daha fazla maça çıkmış görünüyor. Yorgun düşüp mücadele etmediği anlara tanıklık ettim. Bu konuda eleştirdim de kendisini. Pas hatası yapıp rakip kovalamadığı anlar oldu, burada da eleştirdim kendisini ama hiç ıslıklama, sosyal medya hesaplarının altına küfür,bela vs tarzı bir şey yapmadım yapmam da. Elbette kötü performans göstereceği anlar olacak. Kimse her maç aynı performansı veremez. Böyle bir oyuncu dünyada yok. Gol atıp maç kazandırdığı o kadar maç oldu ki o maçlarda bile Kopenhag maçından daha kötü oynadığı maçları var.

Kerem'in bazı sıkıntıları var bunları çözmesi lazım. Bunları çözdüğü anda elit bir oyuncu olacak.

1-Tek oynamayı bilecek evet deniyor oynamak istiyor ama uygulamada zayıf bunu başarması lazım.
2-Çevre kontrolü kötü olduğu için top kontrolü çok zayıf görünüyor.

Çevre kontrolü ve uygulamada tek oynamayı iyi başardığı zaman zaten bizden gitmiş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt