#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çoğunluk tarafından taktik gereği bu kadar riskli oynadığını anlayacak bi futbol kültürü yok türkiye'de. işin garibi fatih hoca böyle durumlarda oyuncusunun arkasında dururdu okan hoca da kerem ben istediğim için bu kadar direkt oynamaya çalışıyor filan da demiyor. ha ligde yerli sınırından mertens'i kesip 10 numara oynayacaksa zaten kısa pası, santraforla al veri de daha iyi öğrenmesi şart o ayrı mesele de yuhlamanın baskısını kaldıracak kafa var mı onu bilmiyorum. barış alper'in sol ayakla vurmamak için karşı karşıya pozisyonda topu kaybetmesinin üstünden de çok zaman geçmedi.

öte yandan mutsuz ülkede, mutsuz insanların rekabetçi bi etkinliği takibinden de anca bu kadar sabır çıkar o da tabi gerçek. galatasaray taraftarının akil kitlesini temsil eden forumda bile geçen hafta tanju icardi hantal dedi diye herife sövenler kopenhag maçından sonra kilo ver şişko tarzına döndü hemen. kerem türk olduğu için apayrı topun ağzında da 2 hafta icardi gol atamasa ona da yuhalama olmasa da homurdanmanın başlamayacağının garantisi yok. %90'ının 2 kuruş kazanmak için it gibi çalıştığı ülkede yaptığın işten milyonlar kazanıyorsan en azından benzer iş ahlakını görmek de insanlara zorunluluk gibi gözüküyor.

Abartmayın olm bu kadar

Gelen tepki %10u falan temsil ediyor

Okan Buruk’ta da böyle

Bırakın da bu seviyede tepki olsun

Islıklayan güruh ise kendi hayatlarıyla sorunları olan bir güruh

Arada bir bazı oyuncularımıza da tezahürat yapılmalı iyi anlamda
Sadece mertenss mertenss şık durmuyor

kerem ortaya geçip zaha ve tete sağ ve sol kanada geçebilir. Keremin arkasını da torreira ve demirbay toplar zaha ve tete kanatta çok defansif zaafiyet çıkarmayacağı için angelino ve boey ortaya da yardım edebilir.

Ziyech ve mertens bonus olur yedekten Ndombele forma girerse ziyech 11'e geçebilir defansif zaafiyet vermeyiz.

Kerem ne olursa olsun ligde hiçbir rakipte olmayan skora yakın ve her sene double double yapan oyuncudur.Ligde keremi oynatırsın clde ikinci yarı sokarsın beğenilmiyorsa.Hemen yeme işi var.

Aylar önce Keremle ilgili forumda biri skor yapmadığı her maç ıslıklanır demişti. Kimdi hatırlamıyorum ama çok doğru bir söylemdi bu

Skor yapamadığı her maç seyirciyi çıldırtacak seviyeye getiriyor

Son maç için değil genel bir yorum yaptım. Ha son maçla ilgili düşüncemi merak ediyorsan keremi puan kaybının baş aktörlerinden görüyorum. O kadar net pozisyon harcarsan takımın tüm enerjisi de direnci de düşer. Diyeceksin ki icardi de kaçırdı, evet icardi de kaçırdı ama icardinin performansı kendisine laf söylenemeyecek kadar istikrarlı, kereminki değil.
Puan kaybin bas aktörlerinden bitanesi muslera ordada ayni elestiriyi yapiyormusunuz yapiliyormu merak ediyorum.

Şampiyonlar Ligi'nde de elinden geleni yaptı vurdukları gol olsa kahraman ilan ederdik

İşin savunma kısmında yok.. top rakipte iken casper modunu açıyor

Sahada İcardi den başka oyuncular olduğunu da unutmamalı ..

Ben yararlı oynadığını o kadar eleştiriyi de hak etmediğini düşünüyorum

keremin karnı ağrıyor oynamak istemiyor

Süper ligin en delici topçusu daha iyisi yoktur bu konuda sabaha kadar tartışırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt