Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.319
- 58.488
- 3.383
Girdi 1 dk sonra maçı kopardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2-2 ye gidebilme ihtimalini tek Kerem’e bağlıyorsan orada ayrı bir problem var demektirBoşuna moşuna tepki göstermiyor. Kerem’in mental kapasitesi yetmiyor diye ben bugün maç 2-2 biter mi diye düşünmek zorunda değilim. Aşağıdaki pozisyona bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 221053
Ekli dosyayı görüntüle 221055
Kerem şu pozisyonda skora gitmek istedi diye ben bu maçı gerile gerile izlemek zorunda değilim. Aynı pozisyonda iki kere Tete bir kere İcardi’yi bomboş yakalamak varken üç kişinin kucağından 25 metreden şut çekiyorsan eleştirini de yersin. Sonra yerli oyuncular eziliyor diye de ağlamazsın.
Atsa 3-0. Fişi çektin.
İki maçtır bir Kerem diğeri Muslera yüzünden rahat maç izleme ihtimalim olmadı. Buna mecbur değilim.
Tete ve İcardiye gol attırma şansı şurada kalecinin görüş açısı gayet açıkken plaseyle gol atmaktan çok daha fazla. Ama kral hep kaleyi düşünüyormuş ya o yüzden skora gidip rakibin kucağından şut çekti.
Cımbız la pozisyon çekip 10 tane gosteririm tete nin icardinin ziyech in bomboş ken vermediği paslari. Penaltıyı kim aldırdı kardeş diken üstünde maç izleme diyeBoşuna moşuna tepki göstermiyor. Kerem’in mental kapasitesi yetmiyor diye ben bugün maç 2-2 biter mi diye düşünmek zorunda değilim. Aşağıdaki pozisyona bakalım
Kerem şu pozisyonda skora gitmek istedi diye ben bu maçı gerile gerile izlemek zorunda değilim. Aynı pozisyonda iki kere Tete bir kere İcardi’yi bomboş yakalamak varken üç kişinin kucağından 25 metreden şut çekiyorsan eleştirini de yersin. Sonra yerli oyuncular eziliyor diye de ağlamazsın.
Atsa 3-0. Fişi çektin.
İki maçtır bir Kerem diğeri Muslera yüzünden rahat maç izleme ihtimalim olmadı. Buna mecbur değilim.
Tete ve İcardiye gol attırma şansı şurada kalecinin görüş açısı gayet açıkken plaseyle gol atmaktan çok daha fazla. Ama kral hep kaleyi düşünüyormuş ya o yüzden skora gidip rakibin kucağından şut çekti.
Penaltıyı aldıran kim soralım bi arkadaşa penaltıyı aldırdıktan sonra çıkarsaydik oyundan keske2-2 ye gidebilme ihtimalini tek Kerem’e bağlıyorsan orada ayrı bir problem var demektir![]()
vardan dönerdi öncesinde faul vardıBoşuna moşuna tepki göstermiyor. Kerem’in mental kapasitesi yetmiyor diye ben bugün maç 2-2 biter mi diye düşünmek zorunda değilim. Aşağıdaki pozisyona bakalım
Atsa 3-0. Fişi çektin.
Bence sen maç değil kerem izliyorsunBoşuna moşuna tepki göstermiyor. Kerem’in mental kapasitesi yetmiyor diye ben bugün maç 2-2 biter mi diye düşünmek zorunda değilim. Aşağıdaki pozisyona bakalım
Atsa 3-0. Fişi çektin.
keremin en büyük defosu.Boşuna moşuna tepki göstermiyor. Kerem’in mental kapasitesi yetmiyor diye ben bugün maç 2-2 biter mi diye düşünmek zorunda değilim. Aşağıdaki pozisyona bakalım
Atsa 3-0. Fişi çektin.
Takımdaki diğer oyuncular çok iyiydi bir tek Kerem bozuyor gibi birşey söyledim mi? Takım frekansı tutturmuş rakibin gardı düşmüş, atsan 3-0 ama sen gidip her maçta bu kadar müsait pozisyonlarda daha rahat skor yapabilecek oyunculara pas vermek gerekirken pozisyonda saçma bir açıdan şut çekersen evet 3-0 olmasının önüne geçtiği için eleştirilirsin sonra boşuna mı eleştiriliyorum diye sormamak lazım.2-2 ye gidebilme ihtimalini tek Kerem’e bağlıyorsan orada ayrı bir problem var demektir![]()
Abi Kerem pozisyona giderken Var’dan döneceğini bilmiyor ki. Önemli olan mental olarak o işlere girmemesi.vardan dönerdi öncesinde faul vardı
Muslera o hatayı yapmasa rakip bitmişti zaten 2-0'dan sonra orta sahayı geçemiyorlardı o ara maç 3-4-5'e gidecekti rakip o golü atınca puan kokusu alıp dirençleri arttı halen Kerem deniyor Muslera yerine kaleyede mi geçsin.
Penaltıyı aldıran kim soralım bi arkadaşa penaltıyı aldırdıktan sonra çıkarsaydik oyundan keske
2-2 ye gidebilme ihtimalini tek Kerem’e bağlıyorsan orada ayrı bir problem var demektir![]()
Bu dört mesajında konuyla hiçbir alakası yok. Kerem kötü diğerleri çok iyi gibi birşey söylemedim ya da Kerem yeteneksiz hadi yedeğe gibi. Her maç sezon başından beri Kerem’in bu şekilde hiç ettiği pozisyon var. Her koyun kendi bacağından asılır. Boşuna eleştiriliyor yazmış biri yukarıda, hayır boşuna falan eleştirilmiyor. İyi yaptığı şeyleri övüyor muyuz , kötü şeyleri de eleştiririz bariz şekilde.Cımbız la pozisyon çekip 10 tane gosteririm tete nin icardinin ziyech in bomboş ken vermediği paslari. Penaltıyı kim aldırdı kardeş diken üstünde maç izleme diye
pası verememek, şutu kötü çekmek ayrı birşey, her maç istisnasız kritik pozisyonlarda tercih hatası yapmak ayrı birşey.hiç pas hatası yapmasın, hiç tercih hatası yapmasın, her vurduğu 90a gitsin
e böyle olsa bizde işi ne
sallamak için fırsat kollayanlar maalesef çok belli ediyor kendini, yapıcı eleştiriler ile arada dağlar kadar fark var