#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sol ayağıyla galiba Icardi’ye atmıştı harikaydı o pas

Boşuna moşuna tepki göstermiyor. Kerem’in mental kapasitesi yetmiyor diye ben bugün maç 2-2 biter mi diye düşünmek zorunda değilim. Aşağıdaki pozisyona bakalım

IMG_7960.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 221055

Kerem şu pozisyonda skora gitmek istedi diye ben bu maçı gerile gerile izlemek zorunda değilim. Aynı pozisyonda iki kere Tete bir kere İcardi’yi bomboş yakalamak varken üç kişinin kucağından 25 metreden şut çekiyorsan eleştirini de yersin. Sonra yerli oyuncular eziliyor diye de ağlamazsın.

Atsa 3-0. Fişi çektin.

İki maçtır bir Kerem diğeri Muslera yüzünden rahat maç izleme ihtimalim olmadı. Buna mecbur değilim.

Tete ve İcardiye gol attırma şansı şurada kalecinin görüş açısı gayet açıkken plaseyle gol atmaktan çok daha fazla. Ama kral hep kaleyi düşünüyormuş ya o yüzden skora gidip rakibin kucağından şut çekti.

Boşuna moşuna tepki göstermiyor. Kerem’in mental kapasitesi yetmiyor diye ben bugün maç 2-2 biter mi diye düşünmek zorunda değilim. Aşağıdaki pozisyona bakalım

Ekli dosyayı görüntüle 221053

Kerem şu pozisyonda skora gitmek istedi diye ben bu maçı gerile gerile izlemek zorunda değilim. Aynı pozisyonda iki kere Tete bir kere İcardi’yi bomboş yakalamak varken üç kişinin kucağından 25 metreden şut çekiyorsan eleştirini de yersin. Sonra yerli oyuncular eziliyor diye de ağlamazsın.

Atsa 3-0. Fişi çektin.

İki maçtır bir Kerem diğeri Muslera yüzünden rahat maç izleme ihtimalim olmadı. Buna mecbur değilim.

Tete ve İcardiye gol attırma şansı şurada kalecinin görüş açısı gayet açıkken plaseyle gol atmaktan çok daha fazla. Ama kral hep kaleyi düşünüyormuş ya o yüzden skora gidip rakibin kucağından şut çekti.
2-2 ye gidebilme ihtimalini tek Kerem’e bağlıyorsan orada ayrı bir problem var demektir:)

Atsa 3-0. Fişi çektin.

Cımbız la pozisyon çekip 10 tane gosteririm tete nin icardinin ziyech in bomboş ken vermediği paslari. Penaltıyı kim aldırdı kardeş diken üstünde maç izleme diye

Muslera o hatayı yapmasa rakip bitmişti zaten 2-0'dan sonra orta sahayı geçemiyorlardı o ara maç 3-4-5'e gidecekti rakip o golü atınca puan kokusu alıp dirençleri arttı halen Kerem deniyor Muslera yerine kaleyede mi geçsin.

ne yazık

Atsa 3-0. Fişi çektin.

vardan dönerdi öncesinde faul vardı

Atsa 3-0. Fişi çektin.

Bence sen maç değil kerem izliyorsun
Diğer bir çok renktaş gibi sorununuz bu!

Bu arada Zaha ,Zaha olana kadar Kerem bu takım da Tor kadar elzemdir .

elit seviye ne acaba

kimse keremin içinden mbappe çıkacak dlte beklemiyor zaten

adam 13. olan takımın en iyisi

şampiyon takımın asist kralı

eksikleri olmasa arda gibi 1 sene sonunda bırakma bizi diye tag açılırdı reale gitmesin diye zaten

Atsa 3-0. Fişi çektin.

keremin en büyük defosu.

basit oynamayı bilmiyor, ya da tercih etmiyor. gereksiz çalım, final işlerinde yapılan yanlışlar.

avrupaya gidememesinin veya beklenen teklifi alamamasının sebebi de bu

Skor ürettiği sürece taraftar yalıyor, skor üretmediği zaman çıldırtıyor herkesi, ben kopenhag maçında kereme küfür etmeyen bi taraftar olduğunu sanmıyorum

Avrupa'da oynama işini çok abartmamak lazım, dünyanın en ligi premier lig bile çöp adamlarla dolu, la liga vs hiç girmiyorum

İşte Kerem Avrupa seviyesinde bir oyuncu olamayacaksa sebebi bu aşağıdaki alıntıları yapan arkadaşlar. Aynısını Fatih Hoca’ya da yapıldı senelerdir. Formda oyuncu varken forvete saçma sapan maçlarda Babel’i koyuyor. Hocam olmuyor böyle her iyi maçtan sonra kadroyu bozup Babel’i sokuyorsun diyoruz, yok hocamı eleştirmeyin vardır bir bildiği.

Yaptığım eleştiriye karşılık verilen hiçbir cevabın eleştiriyle ilgisi yok. Adamı eleştirmemiz yasakmış gibi. Tek söylediğim şey mental kapasitesi maçı etkiliyor ve eleştirilmeyi hakediyor böyle olunca. Pozisyonda saçmalamış evet diyememişler mesela. Kerem yukarıdaki pozisyona benzeyen hataları sezon başından beri aralıksız her maçta yapıyor.

2-2 ye gidebilme ihtimalini tek Kerem’e bağlıyorsan orada ayrı bir problem var demektir:)
Takımdaki diğer oyuncular çok iyiydi bir tek Kerem bozuyor gibi birşey söyledim mi? Takım frekansı tutturmuş rakibin gardı düşmüş, atsan 3-0 ama sen gidip her maçta bu kadar müsait pozisyonlarda daha rahat skor yapabilecek oyunculara pas vermek gerekirken pozisyonda saçma bir açıdan şut çekersen evet 3-0 olmasının önüne geçtiği için eleştirilirsin sonra boşuna mı eleştiriliyorum diye sormamak lazım.

vardan dönerdi öncesinde faul vardı
Abi Kerem pozisyona giderken Var’dan döneceğini bilmiyor ki. Önemli olan mental olarak o işlere girmemesi.

Muslera o hatayı yapmasa rakip bitmişti zaten 2-0'dan sonra orta sahayı geçemiyorlardı o ara maç 3-4-5'e gidecekti rakip o golü atınca puan kokusu alıp dirençleri arttı halen Kerem deniyor Muslera yerine kaleyede mi geçsin.
Penaltıyı aldıran kim soralım bi arkadaşa penaltıyı aldırdıktan sonra çıkarsaydik oyundan keske

Cımbız la pozisyon çekip 10 tane gosteririm tete nin icardinin ziyech in bomboş ken vermediği paslari. Penaltıyı kim aldırdı kardeş diken üstünde maç izleme diye
Bu dört mesajında konuyla hiçbir alakası yok. Kerem kötü diğerleri çok iyi gibi birşey söylemedim ya da Kerem yeteneksiz hadi yedeğe gibi. Her maç sezon başından beri Kerem’in bu şekilde hiç ettiği pozisyon var. Her koyun kendi bacağından asılır. Boşuna eleştiriliyor yazmış biri yukarıda, hayır boşuna falan eleştirilmiyor. İyi yaptığı şeyleri övüyor muyuz , kötü şeyleri de eleştiririz bariz şekilde.

Nedense en çabuk bu çocuğa kızıyorum ve sonrasında içime dert oluyor üzülüyorum

hiç pas hatası yapmasın, hiç tercih hatası yapmasın, her vurduğu 90a gitsin

e böyle olsa bizde işi ne

sallamak için fırsat kollayanlar maalesef çok belli ediyor kendini, yapıcı eleştiriler ile arada dağlar kadar fark var

kerem'e haksızlık yapılıyor. ıslıklanması aşırı saçmaydı. bir oyuncu 5-10 maç kötü oyun oynar, sahada mücadele etmez, eli belinde gezer. o durumda ıslıklanabilir oyundan alınırken. ama bir maç önceki maçı tek başına alan adam sonraki maçta 2-3 pozisyon kaçırdı diye ıslıklanmaz. ki kerem'in çok top kaybı yaptığı, kötü oynadığı maçlar oluyor ama mücadele etmediği hiç bir maç olmuyor.

adama her sene farklı rol veriliyor ve bir şekilde bu role ayak uydurup üst düzey performans sergiliyor. 2 sene önceki vasat takımda sadece kerem'in ayağına bakıyorduk gol yolunda. defans arkasına sarksın gol atsın, 2 çalım atsın gol atsın vs özellikle avrupa liginde bu görevi layıkı ile yerine getirdi. geçen sene icardi'nin gelmesi ile tamamen farklı bir role bürünüp asist özelliği ön plana çıktı ve asist kralı oldu.

bu sene de hangi rolde oynayacak belli değil. her yerde deneniyor. solda oynuyor, 10 numarada oynuyor, sağda oynuyor. ilerleyen haftalar takım oturunca bu seneki rolü de netleşecektir ve gene iyi işler yapacaktır.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hiç pas hatası yapmasın, hiç tercih hatası yapmasın, her vurduğu 90a gitsin

e böyle olsa bizde işi ne

sallamak için fırsat kollayanlar maalesef çok belli ediyor kendini, yapıcı eleştiriler ile arada dağlar kadar fark var
pası verememek, şutu kötü çekmek ayrı birşey, her maç istisnasız kritik pozisyonlarda tercih hatası yapmak ayrı birşey.

kimse kerem ıslıklansın demiyor ama her maç böyle işlere girip eleştirilmemek gibi birşey yok, neden eleştirdim diye bu adamı sevmiyor gitsin istiyor oluyorsun yani. eğriyle doğruyu karıştırmayın. adama en büyük zararı siz veriyorsunuz

Yapılan transferlerin hazır olmaması, Kerem i alternatifsiz kıldı.

O da formsuz olup özellikle eleme maçlarında top kayıpları taraftarın kara listesine girmesine sebep oldu.

Zaha nın hallerine bakınca iyiki elimizde Kerem var diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt