#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OLM ALLAHIN VARSA BASİT OYNA LAN

BASİT OYNA OLM BASİT.

FITIK ETTİN BİZİ MAÇ BOYU YAW

Yoo içime oturduğu falan yok. Sadece bokunu çıkarıyorsunuz şu çocukla kafayı yediniz.

Ayrıca ben hep bu konudayım.
Can, milyonlarca insanın işi gücü yok Kerem'e mi taktı yani. Bu nasıl bir düşünce ben anlamadım. Adamın oynadığı ilk yarıda 1 tane olumlu hareketi yok. Ne diyeceğiz aferin çok iyi yaptın mı?

Ulan Kerem tufan gibi adamsın yemin ediyorum. Maç boyu takımın içine ettin, son 20-25 dakika estin geçtin. Tebrikler.

Ozellikle son top tercihleri sinirlendiriyor ama bu adam varsa gol pozisyonu var,gol tehdidi var ve tutturursa gol var.

40 kere diyorum kerem her maç 11 de olmalı bu maç oynamasa net yenilirdik pozisyon a giriyor ama atamıyor son pozisyonları tamamlası en kötü arsenal de oynuyordu

Kerem gol atabilir maç kazandırabilir ama fikrim değişmeyecek, oyun zekasını inatla geliştirmiyor. Koşayım vurayım koşayım vurayım. Pas verecek olsa bile sürekli tek noktaya kanalize oluyor. Oynadığı mevkiden bağımsız söylüyorum bunu. Kanatta oynarken bekle ikili oyun yok, merkeze geçince kanatları beslemek yok. İlla kanada koyup Kanat Forvet rolünde gir ceza sahasına ayak içi ile vur komutuyla mı oynayacak 10 yıl

Can, milyonlarca insanın işi gücü yok Kerem'e mi taktı yani. Bu nasıl bir düşünce ben anlamadım. Adamın oynadığı ilk yarıda 1 tane olumlu hareketi yok. Ne diyeceğiz aferin çok iyi yaptın mı?
Biraz destek olmayı tercih etseydiniz keşke.

Bu çocuk oynadığı her maç rakip için tehlikedir.

Çok enteresan bir adam, 70 dakika rezalet oynadıktan sonra yine gol attı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt