Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Umarım Taylan ve sen 11 başlarsınız.
Bunun için güzel bir gün.
Bunun için güzel bir gün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya ne diyosun kardeş 3 kere okudum yine anlamadım ardanin yerine kerem oynamali diyorum 1 sayfa yazi yazmışsınNefretiniz, kininiz, hasetiniz anlaşılabilir ama futboldan bu kadar bihaber olmanız hakikaten üzücü. Onye bu ara formsuz, Kerem onun yerine geçsin deseniz amenna diyeceğim de ilk yarıda kalecisiz takımı potadan tutan en önemli 2-3 elemandan birini, Kerem'in orijin pozisyonuyla alakası da olmamasına karşın bu kadar ortalık malı yapmanız Galatasaray'dan önce Baranspor taraftarı olduğunuzun kanıtı gibi.
Ya ne diyosun kardeş 3 kere okudum yine anlamadım ardanin yerine kerem oynamali diyorum 1 sayfa yazi yazmışsın
Ne bu agresiflik birader aksi aksi konuşup millete sataşiyosun. Ağa misin futbol aklı misin ne bilmiş bilmiş tatava yapiyosun. Köpek gibi cevap verme bi dahakine birinden alıntı yapacaksan ilkinde bi şey demedim hala devam ediyosunKerem Arda'nın alternatifi değil diyom. Tersten oku belki öyle anlarsın.