#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım Taylan ve sen 11 başlarsınız.

Bunun için güzel bir gün.

kenarda ribery varda oynamıyor gibi muamele yapıyorsunuz keremde oynayacaktır ama önce abileri oynamalı

Öyle bir zamanda aldı ki oyuna kimse dönüp pas atmıyor çocuğa. Geriye dönüyor topu alan. Feghouli de dönünce daha forma giyemez çocuk

Nefretiniz, kininiz, hasetiniz anlaşılabilir ama futboldan bu kadar bihaber olmanız hakikaten üzücü. Onye bu ara formsuz, Kerem onun yerine geçsin deseniz amenna diyeceğim de ilk yarıda kalecisiz takımı potadan tutan en önemli 2-3 elemandan birini, Kerem'in orijin pozisyonuyla alakası da olmamasına karşın bu kadar ortalık malı yapmanız Galatasaray'dan önce Baranspor taraftarı olduğunuzun kanıtı gibi.
Ya ne diyosun kardeş 3 kere okudum yine anlamadım ardanin yerine kerem oynamali diyorum 1 sayfa yazi yazmışsın

Son pozisyonda kaçırdığı golden sonra hoca kenara gelip birilerine bağırdı. Kerem'e mi bağırdı acaba?

Kral pozisyonlara giriyorsun ama son vuruşlara dikkat biraz daha

Kerem Arda'nın alternatifi değil diyom. Tersten oku belki öyle anlarsın.
Ne bu agresiflik birader aksi aksi konuşup millete sataşiyosun. Ağa misin futbol aklı misin ne bilmiş bilmiş tatava yapiyosun. Köpek gibi cevap verme bi dahakine birinden alıntı yapacaksan ilkinde bi şey demedim hala devam ediyosun

Hakkı ciddi anlamda yeniyor. Hoca 2 kez daha çok süre alacak dediği maçlardan sonra daha az süre aldı her seferinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt