Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.586
- 11.543
- 1.473
4 maç üstüste formayı verse uzun yıllar çıkarmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Esiridir demeliydinTerimin eseridir.
Bu laf banaysa şayet aynısını koruyanlara da deyin! Beni daha etiketleyip misal yazacak cesaretiniz yok. Sonra dedik mi de sana demedim. Üzerine kim alınıyorsa vs. Saygı çerçevesinde oldukça kimseye ne yazacağım fikrini kendi adıma sormam. Ve evet Terim'i eleştiriyorum. Msl mal olduğunu da düşünmüyorum...Terim'i eleştirirsin ok ama mal mal aptal gibi de eleştirmezsin
Babel olsa oynatirmiydi senceGecen hafta kacirdigi pozisyondan sonra bu hafta kesik yememesi dogru bir karardı. Hoca guvendigini gösterdi, Keremde boşa çıkarmadı bunu.
Helal olsun aslanım benim. Bitik ihtiyarlar yerine sen oyna. Sen hata yap. Sen pozisyon kaçır. Oynadigin ilk mactan beri boyle olmasi gerektigini belirttik hep.
Terim'ciliği bırak acil!Terim'i eleştirirsin ok ama mal mal aptal gibi de eleştirmezsin
Üzerine alındıysan sanadır. Sana etmemiştim ama sana etmişim demek ki.Bu laf banaysa şayet aynısını koruyanlara da deyin! Beni daha etiketleyip misal yazacak cesaretiniz yok. Sonra dedik mi de sana demedim. Üzerine kim alınıyorsa vs. Saygı çerçevesinde oldukça kimseye ne yazacağım fikrini kendi adıma sormam. Ve evet Terim'i eleştiriyorum. Msl mal olduğunu da düşünmüyorum...
Bırakamıyom bağımlı oldumTerim'ciliği bırak acil!
Zaten genelde böyle olur. Aynen aynen. Daha önceki muhabbetlerinizi de biliyorum, ses çıkarmadım diye kendinizi akıllı sanmayınız!Üzerine alındıysan sanadır. Sana etmemiştim ama sana etmişim demek ki.
Sen kimsin seni etiketleyemeyecem yav hahah