#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerede ne zaman hangi açıdan duracağını biliyor. Kusursuz ayak içi atıyor. Ben uzun süreçte çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Oğulcandan 10 kat daha yetenekli gibi bir hissiyat yarattı son maçlarda inş bu aslan parçası daha fazla süre alırda milli takımla euro 2021e gider

Kumasi iyi, bunu bariz belli ediyor. Ben begeniyorum Allah var ama az biraz duralim, hemen cosmayalim.

Arda vol 2 geliyor gibi ya, hayirlisi

IMG_2204.webp

Bu çocuk işimize yarar. Gölü için ayrıca sevindim bayağı moral olur.

sent via GSC

Nazar değmesin müthiş oyuncu olabilir, Tam gaz çalışmaya devam etmeli.

Her zaman söylerim bir kanat oyuncusu hızlıysa bizim ligde her türlü iş yapar. Isterse en aptal futbolcu olsun yine de iş yapar. Bunun örneğini bilhassa kendimiz gördük son senelerde bizim takım da Bruma Garry Yasin vs ile. Kerem için aptal demiyorum sadece genel durum tespiti olarak yazdım bunu.

Kerem hakkında konuşmak için daha erken ama pozitif izlenim bıraktı şimdiye kadar. Ömer'in falan bulduğu süreler resmen israf. Gençlere tanınmalı bu süreler.

Tahminimce hoca da Keremi beğendi artık daha fazla görürüz sahada. Bana kalırsa da Jesse nin hayli hayli önünde Kerem hem de ondan çok daha alt bir ligden gelmesine rağmen. Jesse hâlâ ayak uyduramadı Süperlige geçen sezondan beri takımda olmasına rağmen.

sent via GSC

Her zaman söylerim bir kanat oyuncusu hızlıysa bizim ligde her türlü iş yapar. Isterse en aptal futbolcu olsun yine de iş yapar. Bunun örneğini bilhassa kendimiz gördük son senelerde bizim takım da Bruma Garry Yasin vs ile. Kerem için aptal demiyorum sadece genel durum tespiti olarak yazdım bunu.

Kerem hakkında konuşmak için daha erken ama pozitif izlenim bıraktı şimdiye kadar. Ömer'in falan bulduğu süreler resmen israf. Gençlere tanınmalı bu süreler.

Tahminimce hoca da Keremi beğendi artık daha fazla görürüz sahada. Bana kalırsa da Jesse nin hayli hayli önünde Kerem hem de ondan çok daha alt bir ligden gelmesine rağmen. Jesse hâlâ ayak uyduramadı Süperlige geçen sezondan beri takımda olmasına rağmen.

sent via GSC
Biz Yigit gokoglan diye biri vardi eski atlettmis hizlilar arasinda biz tek is yapmayan adam o

Ciddi potansiyeli var ama gerçekten şımarmadan, yılmadan çok çok çalışması gerek. Yetenek bir noktadan sonra hiçbir şey. Futbolun fizikle oynandığı bir dönemde gerçekten ciddi ve iyi bir profesyonel olursa yolu açık. Allah sakatlıklar ve nazardan korusun

Gol atan kanat her zaman değerlidir.

Fakir Onyekuru'su çıkar bu çocuğun üzerine düşersek.

Lakin süre aldıkça defoları da ortaya çıkacak mesela fiziği çok zayıf. Ribery benzetmesi yapılmış da Ribery bizdeyken yaşına göre iyi fiziği vardı.

Çok çalışırsa bu ayak hakimiyetine fizik de koyabilirse çok can yakar. Ben böyle temiz ayak içi bırakan adamlara hastayım. Henry’de böyle bir adamdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt