- 3 Haziran 2015
- 56.773
- 65.903
- 4.143
Emrelerin ikisinden de yararli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onye-Kerem ok ama top rakipteyken büyük boşluklar da vermek demek bu. Her maçta zor.
Su yavaş yavaş hazırlama mantığından vazgeçmiş olsaydı çocuk şimdiye hazırdı zaten.FT iyi yapıyor yavaş yavaş hazırlıyor.Büyük yetenek gerçekten.
Su yavaş yavaş hazırlama mantığından vazgeçmiş olsaydı çocuk şimdiye hazırdı zaten.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Forumun sefiri yine cool yorumlarından birini yaptı like atın
Forumun sefiri yine cool yorumlarından birini yaptı like atın
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu ligde cok buyuk risk degil. Avrupada olmaz ama burda olabilirOnye-Kerem ok ama top rakipteyken büyük boşluklar da vermek demek bu. Her maçta zor.
Hemen koyulsun 11'e demedik zaten. 21 hafta olmuş. Toplam 90 dakikası yok. 4.ligden geliyor olması önemli değil. Kadroda tutulmuşsa yetersiz olduğunu iddia edemezsin. Dortmund 16 yaşında oyuncu oynatıyor. Biz Kerem'e 21 haftada toplam 90 dakika şans vermedik. Simdiye 400-500 dk oynaması gerekirdi. Ayrıca 22 yaşında bu adam.4. ligden gelen adamın 3 ayda a takımlık olmasını beklemek de formun sefili oluyor herald
Hakan Çalhanoğlu kadar değildirpırıl pırıl
Hakan Çalhanoğlu kadar değildir
Sen Hakan Çalhanoğlu'nu seviyorsun diye biliyordum o yüzden ufak bir mizah yapayım dedimayni oyuncular degillerki la nasil kiyasliyim yas olarakda ayni degiller o yuzden kiyasliyamiyorum.
ama 22 yasinda Hakan Calhanoglu cok daha buyuk topcuydu tabi
Sen Hakan Çalhanoğlu'nu seviyorsun diye biliyordum o yüzden ufak bir mizah yapayım dedim![]()