#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kosu stilini bir tek benmi messi’ye benzetiyorum?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

:puhaha:

"bu akşamki* asistini mesut yapsa, şu an exxen'de pasın farklı açıları aylık 7,99'da satılıyordu."
1611966646024.png

Kosu stili olsun,topa dokunuslari olsun birine benziyor ama bi turlu cikaramiyorum aklima gelmiyor

Birincil olarak hangi ayağını kullanıyor anlamadım.

Sağ çaprazdan sağ ayağı ile çok düzgün sert şut çıkarıyor aha sağ ayaklı imiş diyorum. Sol ayağıyla messivari ara pası salıyor ulan sol ayaklı galiba diyorum.

Nedir bu çocuğun asıl kullandığı ayağı?

Birincil olarak hangi ayağını kullanıyor anlamadım.

Sağ çaprazdan sağ ayağı ile çok düzgün sert şut çıkarıyor aha sağ ayaklı imiş diyorum. Sol ayağıyla messivari ara pası salıyor ulan sol ayaklı galiba diyorum.

Nedir bu çocuğun asıl kullandığı ayağı?
Dembele gibi bizim Kerem herhal. Sakatlık sorunları benzemez inşallah.

first touchi cok iyi
topla sevisiyor adeta
beni su anda heyecanlandiran tek isim kadroda

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Fırat touch benim de dikkatimi çekti genelde sirf hızlı diye bilinen bir kanat oyuncusu ve 3. Ligden geldi ilginç biçimde çok iyi

Son düzenleme:
Seri tek pas olayını biraz daha geliştirmeli. dün 2-3 kez anlamsız yere rakibe pas attı. Onun haricinde maşallahı var

Ne ara anlastiniz da o pasi oraya attin ve onyenin oraya kosusunu farkettin

degisik bir oyun zekasi var ,insallah calismaya devam eder ve sut ta gelistirir

Futbol zekası var çocukta..
Her futbolcu hızlı olabilir ama hızlı düşünmek başlı başına bi marifet .

O pozisyonda kafasını 1 saniye kaldırıp onye yi görmesi araya kaçacağını anlamasına yetti...

Üstüne koya koya gitmesi gerek

Umarım Terim harcamaz bu çocuğu.

Maç sonu fırsat bulduğumda, zaman aldığımda elimden geleni yapıyorum üzerine koymaya da devam edicem demiş.

Aldığı zamanlar artmazsa bu çocuk da kaçar bizden. Harcamayalım bu genç cevheri.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dun kaptirdi ama begendigim ozelligi var. Orta saha da aniden donup ileriye dogru son hız top suruyor. Bence cok degerli ozellik. Ileri geri durmadan kosacak sekilde cok calismali. Kanat oynuyor ama orta saha oynayacak ozelligini de gelistirebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt