#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekranlarda defansi zayif diyince bir gulesim geliyor. Adamin onca ozelligi var gidiyorlar supheli defansi zayif diyorlar. Alani kapatsin yeterli bu ligde

Her özelliği belli seviyede , üstüne koydukça daha iyi olacağını düşünüyorum.

Defansı zayıf olabilir ancak kapatılmayacak bir zaafiyet olduğunu düşünmüyorum.

IMG_20210130_131219.jpg

IMG_20210130_131229.jpg

IMG_20210130_131250.jpg

IMG_20210130_131238.jpg

Yalnız attığı pas tam bir Sneijder pası değil miydi yav.

Pasta güzel ama bizde son zamanlarda o pası atacak değilde o koşuyu yapacak adam yoktu ikisinede teşekkürler.

kendisini ana mevkisi sağ açık olarak hazırlamalı. defansif katkısını da geliştirsin seneye feguliyi gönderip ilk 11e kendisini koyarız

Evet foruma direkt acilan yalan haberden cocuga hakaret ettim boş yere.mal da benim,gerizekali da benim keremcim,sıcmik bi habere inandim.ozur dilerim

Son düzenleme:

Kerem vs Ömer Bayram

alışmış vizyonsuzlar geriye oynamaya. bize bu pası atamasa da deneyecek adamlar lazım işte. ömer gibi 20 bin defa kanat değişimi yapmak isteyen oyuncular değil. ömerin istediği yere atsa onlarda defansa atacaktı. veyahut sol çizgiye iner orta sahaya tekrar giderdi top. maçta gördüğüm detaydı delirtir adamı bunlar ya. kafası önde kosan kafası ağır geldiği için en ufak darbede düşen adamların gs formasını giymeye hakkı yok.

sana yapılandan hiç hoşnut değilim

hakettiğin formayı umarım torpilli ardalardan emrelerden alabilirsin

O asistten sonra minimum 30 dakika oynatmak hos olurdu. Ayrıca Babel'in müthiş oynadigi falan yoktu. Cikart onu 60'da, oynat Kerem'i. Bir genc daha kazanalım. Takim zaten yavaş yavaş gençleşmeye başladı. Iyice bunun uzerinde duralım.

Evet , kadroya takviye yapılsa da daha fazla süre almalı diye düşünüyorum

sen devam et koçum.forma senindir istediği kadar inat etsin hoca

hem onye hem kerem kanatta oynayamaz

1i yedekte oturmasi lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt