#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen zor olanı becerip kolay olanı atamamış tuhaf şekilde.

Atamadı değil yav atmadı. Babel gibi bencillikten de ziyade özgüvensizlikten. Ama bu seviyelerde Kerem'in yapamadığı, Babel'in yaptığından daha büyük tehlike. Zaten takım sipsi heriften geçilmiyor, gol ayakları da böyle kaçak dövüşürse başımıza hepten iş alırız.

Atamadı değil yav atmadı. Babel gibi bencillikten de ziyade özgüvensizlikten. Ama bu seviyelerde Kerem'in yapamadığı, Babel'in yaptığından daha büyük tehlike. Zaten takım sipsi heriften geçilmiyor, gol ayakları da böyle kaçak dövüşürse başımıza hepten iş alırız.

Birinde belhandaya kesmeye calısırken atillanın kafaya nişanlıyor diğerinde yedline vermek yerine mohamed e kesiyor. Birinde yanlış karar vermiş diğerinde de becerememiş düşünce doğru olmasına rağmen. Maç ritmini yakalayabilse özgüvensizliği de ortadan kalkar bu tarz acemilikleri de . Yine de her türlü zamana ihtiyacı olduğu kesin.

Babel konusunda sana katılıyorum bu arada.

Yav bu adam 3lig den gelmis, biri gelmis onyekuru bunun yasinda söyle yapiyordu fernandes böyle yapiyordu diyor🤣. Ben bu kadarini bile beklemiyordum, bekledigimden fazla katki yapti. Yavas yavas isinacak. Gelecek sezon baya faydalaniriz bu cocuktan

Oyun zekası olan topçu atardı isterse 2 yıl maça çıkmasın

Yine de kötü topçu değil ama 11 seviyesinde çok zor
Önünde görüş açısında direkt adam yav, oyun zekasıyla alakası yok onun

Özgüvensizlikle ilgili daha çok, tiklese zaten gelecek top.

özelliklerini çok beğendiğim bir yetenek.

bir kere iyi kadroyla 90 dk oynasın öyle görüp net yorumlayalım.

Bu takımın 11 oyuncusu.

Ama hakkı teslim edilecek mi göreceğiz.

golden önce donkun cok sert pasini rahat bir sekilde yumusatip önüne almasi müthisti
bunu öyle her oyuncu yapamaz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

11'e hemen
İkinci yarı tüm pozisyonların içindeydi neredeyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt