#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi sağ tarafta olmuyor sanki ya. Dikkat et bak hep şut açısını yaratmak için ters ayağına geliyor toplar. Bu çocuk patlamayı solda yapmıştı. O tarafta içeri girerken sağ ayağına çekip atıyordu golleri.

Solda da onyekuru var işte. Onuda kesemez 😐
asist yapmayı öğrenecek , topu içeri taşısa penaltı alsa bile yeter.ayrıca yedline defansta yardım edebilecek dinamizme sahip tek oyuncumuz

asist yapmayı öğrenecek , topu içeri taşısa penaltı alsa bile yeter.ayrıca yedline defansta yardım edebilecek dinamizme sahip tek oyuncumuz

keremin repertuarı geniş sağa çok daha rahat adapte olur onyekuru mecbur solda içe kat etmek dışında pek alternatifi yok kesmeyecegimize göre mecbur keremi sağa alistiracagiz.. Şu senaryoyu da merak ediyorum sağda yedlin- oğulcan belhandanin yerinde feghouli sağa deplase olacak şekilde.. Sağ kanatta müthiş bir finamizm olur feghouli de organizasyonları yapar

11 için görev bekliyor...

EuBGWw0WQAE-dLa.webp

Kerem çok güzel top sürüyor ve çalım atma yeteneği var gayette süratli. Hepsinden önemlisi taşıdığı toplar ile çok güzel akıl dolu asistler yapabiliyor. Sutlarida az gelişecek ama şuan bile fena değil. Onyekuru ile farkları Onyekuru keremden daha hızlı ama Kerem gibi ölümcül paslari yok. Keremin oyun zekası baya yüksek. Birde dikine çok iyi gidiyor. Onyekuru bos alan buldumu tutamazsın çalım yaparken yavaş biraz daha estetik yapmaya çalışıyor. Kerem ise dikine gidiyor ve yanındaki adamı hızlı harekeler ile calimlamaya çalışıyor. Ribery yapardı bunları. Bir kanat aşırı hızlı diğer kanat hızlı ve oyun zekası yüksek olunca bence çok daha iyi oluyor. Onyekuru ile çok güzel ikili olacaklar inşallah. Birde Her oyuna girdiğinde takım gol pozisyonu üretmeye başlıyor bu tesadüf değil. Bir an önce ilk 11 e girmesi gereken oyuncuların başında geliyor bence. Eksikleri yok demiyorum ama gayet iyi bir futbolcu. Hatta oyunu bana hep Ribery i hatırlatıyor.

İlk 11 oynadığı ilk maçta yaptığı ilk hatada "Hocanın bir bildiği varmış ki oynatmıyormuş" demeyi bekleyen büyük bir güruh var. Hatta geçenlerde birisi hoca 11'de başlatsa da Kerem balonu da patlasa yazmıştı :D
Onlar futbol fukaraları. Cidden boşuna izliyorlar. Sanki orda robot var ve tuşlara basınca hareket ediyor. Futbolcuda insan sonuçta. Gelişim gösterecek. Sahada heyecan yapacak. Hata yapacak. Ama olgunlaşmaya başlayınca sana yeteneklerini en güzel hali ile izletecek. Gereken zamanı vermezsen ne Ronaldo ne Messi vardı şuan. Umarım bizim futbolseverlerde sabretmenin ne demek olduğunu ve ne kadar önemli olduğunu anlar birgün.

Hoca kaimpasa macinda 11 cikarirsa kereme güven vermis olur arkasinda durdugunu göstermis olur. Bunun üzerine kerem iyi mac cikarirsa yani gol asist cikarip galip gelmemize katki saglarsa kimse tutamaz, önü acik olur.

Son düzenleme:
Kanatta Feghouli Yokken maceraya gerek yok umarım tez zamanda ilk onbirin değişmezi olur. Geleceğe çok güzel bir yatırım.

İlk 11 başlar umarım

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzlerken keyif veren bir tarzı var. Gayet potansiyelli bir çocuk. Hoca üstüne düşüp takıma monte etmeli Kerem’i. Onyekuru,Kerem ve Mostafa üçlüsü heyecan verici gerçekten. Umarım başarılı olur ve ilk 11’in değişmezi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt