#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk yarı iyiydi. Zeminin ilk yarı hücum yönüne göre sağ tarafın daha temiz olmasınında etkisi vardı. İkinci yarı temiz zemin solda kaldığı için hoca sola atmalıydı bence. Oynadıkça daha iyi olacak

:asd:
screenshot-twitter.com-2021.02.14-19_42_04.webp

bu adam sol açık değil mi ama sağ açıkta da bir o kadar iyi oynuyor maç içinde kanatların değişiminde çok büyük katkı sağlayabilir

Şut çalıştırın biraz bu çocuğa. Bitiricilik olmadan ne yaparsa yapsın işe yaramıyor.
şutları iyi bildiğim kadarıyla, çekip vurması için solda oynaması gerekiyor ama orda onyekuru olduğu için pek mümkün değil tabi. sağ tarafta da etkili bence. sola onyekuru sağa kerem standart olmalı artık.

Şut çalıştırın biraz bu çocuğa. Bitiricilik olmadan ne yaparsa yapsın işe yaramıyor.

Bence sutu kötü değil keremin eski maçlarına bakmıştım..en büyük sıkıntısı güç kondisyon o yüzden şutları zayıf kalıyor.. Bu seviyede yeni oynadığı için alışma süreci geçiriyor epey güçlenmesi lazim

Kerem olmaz o 3. ligden geldi vs. diye hep takımın dışında tutuldu ama çocuk oyuna girdiği hemen her maçta farkını ortaya koydu yetmedi ilk 11 oynadığı maçta da buna hazır olduğunu gösterdi

Sahadaki çoğu arkadaşından daha fazla sorumluluk aldı, istedi yaptı başardı helal olsun Kerem'e ben Babel için ne zamandır oynamayan Feghouli için Kerem'i araya vermeme taraftarıyım Kerem'in önünde nerden baksan 10 yıllık bir futbol hayatı daha var doğru düzgün değerlendirilirse bu halinden çok daha iyi olabilir Kerem

Kerem olmaz o 3. ligden geldi vs. diye hep takımın dışında tutuldu ama çocuk oyuna girdiği hemen her maçta farkını ortaya koydu yetmedi ilk 11 oynadığı maçta da buna hazır olduğunu gösterdi

Sahadaki çoğu arkadaşından daha fazla sorumluluk aldı, istedi yaptı başardı helal olsun Kerem'e ben Babel için ne zamandır oynamayan Feghouli için Kerem'i araya vermeme taraftarıyım Kerem'in önünde nerden baksan 10 yıllık bir futbol hayatı daha var doğru düzgün değerlendirilirse bu halinden çok daha iyi olabilir Kerem
Gedson maç eksiğini giderirse Feghouli'nin sağ iç Kerem'in sağ kanat oynayacağı maçları çok merak ediyorum. Tek toplarda hücum çeşitliliğini çok farklı noktaya çıkartabilirler. Soso'nun Kerem ile saha içinde çok iyi anlaşacağını düşünüyorum.

Hep dikine düşünen topçumuz. Böyle topçular piyasada nerdeyse kalmadı. Oyun tarzı villali grealishe benziyor inşallah sularını da onun gibi geliştirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt