Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen bu cocuga niye taktin laIkinci yarı sacmaladi.ikinci yarida aklini ve zekasini kullanarak oynamaliydi,herseyi yapabilecegini düşünüyor,sorumluluk almaya çalısip ama hataya acikti bu zeminde ve hata da yapti.sakin ve dikkatli olmali
şutları iyi bildiğim kadarıyla, çekip vurması için solda oynaması gerekiyor ama orda onyekuru olduğu için pek mümkün değil tabi. sağ tarafta da etkili bence. sola onyekuru sağa kerem standart olmalı artık.Şut çalıştırın biraz bu çocuğa. Bitiricilik olmadan ne yaparsa yapsın işe yaramıyor.
Iyiyken de elestirebilirim.ben emre kilinca taktim.kereme degilSen bu cocuga niye taktin la
kerem seni kırmamış reyzGol at da sevinelim.
Şut çalıştırın biraz bu çocuğa. Bitiricilik olmadan ne yaparsa yapsın işe yaramıyor.
Gedson maç eksiğini giderirse Feghouli'nin sağ iç Kerem'in sağ kanat oynayacağı maçları çok merak ediyorum. Tek toplarda hücum çeşitliliğini çok farklı noktaya çıkartabilirler. Soso'nun Kerem ile saha içinde çok iyi anlaşacağını düşünüyorum.Kerem olmaz o 3. ligden geldi vs. diye hep takımın dışında tutuldu ama çocuk oyuna girdiği hemen her maçta farkını ortaya koydu yetmedi ilk 11 oynadığı maçta da buna hazır olduğunu gösterdi
Sahadaki çoğu arkadaşından daha fazla sorumluluk aldı, istedi yaptı başardı helal olsun Kerem'e ben Babel için ne zamandır oynamayan Feghouli için Kerem'i araya vermeme taraftarıyım Kerem'in önünde nerden baksan 10 yıllık bir futbol hayatı daha var doğru düzgün değerlendirilirse bu halinden çok daha iyi olabilir Kerem