#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugun kerem yerıne babel girmeliydi aslında o camış ileride top tutabiliyor güreşerek foulda alıyor fakat kerem bu tarz maclar icin henüz toy

Yav baskıyı zaten 60 dakika isteyerek yedik, o ayrı mevzu. Alanya'ya verdik topu oynasınlar diye. Ama Kerem girene kadar net pozisyonu yok gibiydi Alanya'nın en azından o kanatta. Arda da çıktıktan sonra rakip yarı sahaya bile geçememizi geçtim, 80 dakika diri haliyle boş çalım haricinde bir şey yapamayan Davidson'la arkasındaki bek bile sürekli tehlike yaratır oldular. Kerem işin savunma tarafında daha duracağı yeri bilmiyor, tutacağı adamı da. Bence bu maçta 2'yi bulamadıktan sonra süre alması bile hataydı, Allah'tan elimizde patlamadı. Şu maç için Kerem neden oynamadıdan ziyade Kerem neden oynadı sorusunu sormak daha mantıklıdır diye düşünüyorum.
Sen pozisyonlari kereme bagliyorsan yanlisin var, Ömer ciktiktan sonra linnesin tarafindanda da geldiler, çünkü macin son 10dksiydi. Ve takim çok geri cekilmisti.

Yav baskıyı zaten 60 dakika isteyerek yedik, o ayrı mevzu. Alanya'ya verdik topu oynasınlar diye. Ama Kerem girene kadar net pozisyonu yok gibiydi Alanya'nın en azından o kanatta. Arda da çıktıktan sonra rakip yarı sahaya bile geçememizi geçtim, 80 dakika diri haliyle boş çalım haricinde bir şey yapamayan Davidson'la arkasındaki bek bile sürekli tehlike yaratır oldular. Kerem işin savunma tarafında daha duracağı yeri bilmiyor, tutacağı adamı da. Bence bu maçta 2'yi bulamadıktan sonra süre alması bile hataydı, Allah'tan elimizde patlamadı. Şu maç için Kerem neden oynamadıdan ziyade Kerem neden oynadı sorusunu sormak daha mantıklıdır diye düşünüyorum.
Ben Keremin oyun aklını beğeniyorum. İlk 11 başlasa belki daha çok pozisyona girecektik olaya defansif açıdan çok bakmıyorum. Arda birçok atakta kıçını kaldırıp gidemedi maalesef.

Böyle kritik maçlar neyse de (ki ben her türlü maçta oynamasını arzu ederim) çoğu maçta 11 oynaması gerektiğini düşünüyorum. Sağlam Feghouli yerini alabilir ama Arda asla.

Ben Keremin oyun aklını beğeniyorum. İlk 11 başlasa belki daha çok pozisyona girecektik olaya defansif açıdan çok bakmıyorum. Arda birçok atakta kıçını kaldırıp gidemedi maalesef.

Böyle kritik maçlar neyse de (ki ben her türlü maçta oynamasını arzu ederim) çoğu maçta 11 oynaması gerektiğini düşünüyorum. Sağlam Feghouli yerini alabilir ama Arda asla.

Ben Kerem'in hücum aklını beğeniyorum, sadece adam geçip gol atmaktan fazlası belli ama genel oyun aklıyla ilgili hala şüphelerim var. Arda bu maçta hücum anlamında çok maçtan daha etkisizdi ama sürekli savunma katkısı Yedlin gibi takıma yeni ve savunma yeteneği şaibeli bir adamın büyük sıkıntı yaşamamasını sağladı. Ben bu maçta değil Arda, Babel'i de Kerem'in önünde başlatırdım sağ kanatta. Kerem bu tarz yüksek profil maçlarda ancak Onye'nin ikamesi olabilir şu an için, çünkü onun savunmaya verdikleri (daha doğrusu veremedikleri) Kerem'e yakın. Ama sağ kanatta geçtim Feghouli, bitik Arda, Babel ve hatta Oğulcan'ı kesmesi için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım. Haftaya Erzurum maçında Arda sağ kanatta Kerem'in önünde başlarsa anlaşırız ama bu maçta Arda'nın Kerem'in önünde başlamasını doğru buluyorum. Daha erken girmesini geçtim bu maça bir şekilde girmesini de açıkcası hata olarak görüyorum. Allah'tan canımız yanmadı.

10 dk sure verip bir sey yapmadi demek komik. Messiyi koy bir sey yapamaz takim full geri cekilmis topa dokunamiyor. Bu cocukta bariz kalite var hala dogru durust sure alamiyor babel arda ogulcan sure alacak diye.

10 dk sure verip bir sey yapmadi demek komik. Messiyi koy bir sey yapamaz takim full geri cekilmis topa dokunamiyor. Bu cocukta bariz kalite var hala dogru durust sure alamiyor babel arda ogulcan sure alacak diye.
Aynen ogulcan bile Arda babelin önünde cünkü dinamik katiyor ama kerem daha farkli.
MM gibi oyuncumuz var forvette pozisyona sokamiyoruz, neden acaba?
Birde Alanya kupa macin 2ci yarisina bakin. Feg olsa tmm olabir dicem ama Arda babel sag acik kereme haksizliktir derim.

Son düzenleme:
Çok üzülüyorum bu duruma bazı renkdaşlar akıl tutulması yaşıyor
Kerem zamanı gelince ne kadar değerli olduğunu gösterecektir

Rakip zordu dolayısıyla hoca kontrollü çıkmak istemiştir
Ama yine 30-40 dk oynamalıydı
Haftaya 11 başlar yine. Kaybederiz felan diye bir şey yok.
İçindeki heves olduğu sürece bu yetenekle Kerem'den çok faydalanırız.

Son düzenleme:
feguli döndügüne göre artik 18e alinmaz yakinda
bu aksam oyuna bile alinmaz ve zamanla unutulup gider

Ardayı ovenler, evlatçılar bitmediği sürece keremin işi daha da zor. Denizliye genclere ankaragucune gitse kadroya giremeyecek adam yüzünden keremi bitirecez bu gidişle.

Ardayı ovenler, evlatçılar bitmediği sürece keremin işi daha da zor. Denizliye genclere ankaragucune gitse kadroya giremeyecek adam yüzünden keremi bitirecez bu gidişle.

Nefretiniz, kininiz, hasetiniz anlaşılabilir ama futboldan bu kadar bihaber olmanız hakikaten üzücü. Onye bu ara formsuz, Kerem onun yerine geçsin deseniz amenna diyeceğim de ilk yarıda kalecisiz takımı potadan tutan en önemli 2-3 elemandan birini, Kerem'in orijin pozisyonuyla alakası da olmamasına karşın bu kadar ortalık malı yapmanız Galatasaray'dan önce Baranspor taraftarı olduğunuzun kanıtı gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt