#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol da oynayip Henry seviyesinde performansi gösterse, bir sonraki mac direk yedege alir hoca.
Bizim takımda herşey isimler üzerinden ilerliyor reis Kerem'in oyuna girip neleri değiştirdiği umrunda değil Fatih Terim'in sene başından beri veya Arda'nın Donk'un Babel'in neleri yapamadığı da umrunda değil

Hoca acik acik hakkini yiyor bu cocugun mesela Ali yavuz oynadigi maclarda kendini gosteremedi ama Bu cocuk kendini nasil gosterecek, nasil ?gol atiyor ,asist yapiyor, top tasiyor, yeri geliyor hata yapiyor ,yeri geliyor topu unutuyor ,topu ayagindan fazla aciyor ama biseyler yapiyor bende isik var ben topcuyum diyor ama Hoca oynatmamak icin elinden geleni yapiyor. 2. yari mac 1-0 olmasa almayacakti mecbur aldi yoksa gene 88 de filan girerdi hazir olmadigi icin de attigi golude atamazdi.Normalde ben bir futbolcuya git demem, ama bu adam gitsin kurtarsin kendini Hoca bunun onunu kapatiyor.

Şimdide bu çocuğa taktınız, bir ara Sinan Gümüş için oynamıyor oynamıyor diye kafa açıyordunuz eyy gsc.Biraz sabırlı olun bir anda alt ligden gelip 11 oynayamaz ultra yetenek değilse.
Ulltta yetenek iste adam Sinan o goller Ziraatta bilmem kacinci lig takimlarina atiyordu.Oyundan kayboluyordu.Bu cocuk herseyi yapiyor elinden gelen herseyide Gol atiyor attiriyor.o kadar az sureye 3 gol 1 asist super bi istatistik.

onye-kerem-arda-babel en iyi oynadığı mevki sol açık.. bir tanesi bile sağ açıkta verim veremiyor. en büyük paradoks bu oyuncuların seçiminde.

Güme gitti güzelim gol... Yalnız adam 3.lig den sonra inanılmaz bir iş yapıyor ve bu normalleştirilme riski altında...

Her iki ayagi ile de guzel 2 gol atmisti erzincanda gecen yaz,ayaklari takilacak konu degil.sampiyon yapacak yetenekte.uyanin artik

Onye filan diyorduk bu kerem onye monyeden iyi oyuncu, oynatmayanda çok büyük yanlis yapiyor. Keremi kuru için sag tarafta aliyoruz, gol vuruslarina bakinca Asil kuru sag tarafa çekilmeli.
Hiziyla yine tehtid olur sag tarafta ama kerem daha komple oyuncu bu yüzden solda oynamali.
.................Taylan..............
Kuru.......feg.......kilinc/gedson....kerem
.................mecbur falcao.............

Hocayı savunurum ama kerem konusunda kesinlikle haksız...

Üstelik maç 0-0 iken Rakip üstümüze gelirken kerem in en faydalı olacağı boş alanlar varken kenarda oturuyor..

Rakip öne geçip alanları daralttığında hopğ kerem sahada...

Ama yine de elinden geleni yapıyor g..nü kaldıramayan arda dan daha faydalı..

Boktan zamanlarda forma verilip şapkadan tavşan çıkarması bekleniyor. Eee çocuk demez mi içinden ulan bilmem naptiklarim ben bi tarafınızı toplama makinesi miyim adam gibi 11 de başlatma ateşin harlandığı vakit sal oyuna kerem kurtarsın. Bomboş pozisyonları kaçırıyor bazen çocuğun maç ritmi yok. adamı oynata oynata star yaratma şansın var ama sen Napiyosun 5 dakika da maçı çevir koçum hadi. Evlat arda kuru kilinc gedson bayram bi bok yiyemedi hadi aslanım çık maçı çevir. Yemin ederim yazık yaa

Ha bi de hoca kör mü görmüyor mu antremanlarda beraberler bi eksiği vardır saçmalığı var. Hoca kör hoca vallahi kör hoca vallahi billahi iyi değil 2 senedir. Bi inatlaşma bi ben bilirim bi üstten bakma. Yemin ederim bıktım 2 senedir oyuncu tercihleri oynattığı zorladığı miyadi dolmuş pas oyunu. Hizli bekler hızlı kanatlar futbol son yıllarda bu arkadaşım ne ardası ne babeli ne omer bayrami bitti bunların miyadi. Bi kanat hızlı olacakmış da bi kanat defansif olacakmis birbirini dengeleyecekmis jajshdjj şu boktan cümleden tiksindim yemin ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt