#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1612886178377.webp

1612886166925.webp

IMG_20210228_132647.webp

WhatsApp Image 2021-03-07 at 23.42.24.webp
(burdaki kerem mi linnes mi tam emin değilim gerçi)

kasımpaşa maçında da 6 pastan kaçırmıştı.

Çok çalışması lazım.

Bence bu gscnin %90nin futbolun fsnden bile anlamiyor Futbol bu kardes futbolll Gol kacar ulann sizin gozunuzde gol kaciran butun adamlar lesh cop yapmayin sunu yarin Oburgun cok sevdigimiz Ovdugumuz Mohammed 2 veya 3 tane gol kacirsa baslarsiniz Misirlidan topcu olmaz Arap topcu bilmem ne demeye her gol kaciran kotu topcu degil bunu bi ogrenin burda itin bi tarafina soktugunuz Diagne bile orada begeniliyor bu bile ne kadar futbol ile yakindan uzaktan alakaniz olmadigini gosteriyor.Ben de anlamiyorum futboldan hatta yolda topu gorsem bomba muhamelesi yaparim ama sizin kadar on yargili degilim Halil gol kacirdi kotu topcu Kerem gol kacirdi kotu topcu Emre Kilinc kotu topcu .Bunlar hep genc adamlar golde kaciracaklar golde atacaklar onemli olan sahada neler yaptiklari neler yapamadiklari.Mac esnasinda o golu kacirinca bi topcuya soverim ama o kadar .Kerem de Onyekuruda iyi futbolcular ve bunlar bizim gelecegimiz bu sene olmazsa gelecek sene sampiyon olururuz sorun degil .

Ben kendisine guveniyorum hatta ustune dusulurse Okan Buruk tipinde bir oyuncuya evrilebilir ancak sut ve verkaclara daha cok calismasi lazim. Zaman zaman kopuyor oyundan ve topla cok rahat olusu guzel oldugu kadar zamanlamasinda sorun var. Yani gozukenler bunlar. Bugun o pozisyonlara girmesi benim adima cok buyuk artilari oldu Kerem'in ancak vurus teknigi ve zamanlamasi yanlis. Orada daha capraza veya topu bir kere cekerek pas/sut denemesi lazimdi (ikinci pozisyon icin). Basarili olman ve bol calisman dilegiyle Kerem.

Bi muhamet bi bu, Onyekuruya verilen sans Buna verilse ne olurdu.
Bikere bastan cikar Sunu hoca.

Peygambere Kitaba ne sucu var bu cocugun ?

Iyi oynamadi, buna ragmen bukadar pozisyona girmesi hanesine + yazar. Bukadar kritik anda o golleri bugün atamayabilir, yarin atar.

Bu maçta ilk yarıda alınsa bu çocuk belki 1 asist veya 1 gol atacaktı adamı aldı son 20dk kala zaten 20dknın son 5-10dksı ortasahayı geçip hücuma çıkmak aklına geldi takımın zaten o dakikalarda 2-3 kere top geldi cocuga napsın 2 kişiyi çalımlayıp gol mü atsın.

Bence bu gscnin %90nin futbolun fsnden bile anlamiyor Futbol bu kardes futbolll Gol kacar ulann sizin gozunuzde gol kaciran butun adamlar lesh cop yapmayin sunu yarin Oburgun cok sevdigimiz Ovdugumuz Mohammed 2 veya 3 tane gol kacirsa baslarsiniz Misirlidan topcu olmaz Arap topcu bilmem ne demeye her gol kaciran kotu topcu degil bunu bi ogrenin burda itin bi tarafina soktugunuz Diagne bile orada begeniliyor bu bile ne kadar futbol ile yakindan uzaktan alakaniz olmadigini gosteriyor.Ben de anlamiyorum futboldan hatta yolda topu gorsem bomba muhamelesi yaparim ama sizin kadar on yargili degilim Halil gol kacirdi kotu topcu Kerem gol kacirdi kotu topcu Emre Kilinc kotu topcu .Bunlar hep genc adamlar golde kaciracaklar golde atacaklar onemli olan sahada neler yaptiklari neler yapamadiklari.Mac esnasinda o golu kacirinca bi topcuya soverim ama o kadar .Kerem de Onyekuruda iyi futbolcular ve bunlar bizim gelecegimiz bu sene olmazsa gelecek sene sampiyon olururuz sorun degil .
Takım geriye düşmüşken 70.dakikada alıyoruz mucizeler yaratsin diye beklenti oluşuyor hakikaten Ankaragücü maçında olduğu gibi yapıyor da,ama her maç yapamaz bunu infaz edilmemeli hemen : (

Bence süresi için disaridan çok karisildigi icin Inat edip az süre veriyor.
Bugünkü Aciklamasidan bunu anliyorum. Ben daha iyi bilirim gibisinden. Olan kereme ve izlemek isteyenlere oluyor.

Bugun cikana kadar babel gayet iyi oynadi. Kerem olsa daha iyi olacagi mechul..

Hatta fena savunma da yapmadi. Kerem+Linnes+Belhada gibi savunma kelimesine fransiz olan oyuncularimizla sag tarafimiz yol gecen hani olabilirdi ilk yari..

Bugun cikana kadar babel gayet iyi oynadi. Kerem olsa daha iyi olacagi mechul..
Benmi yanlis Mac izledim?
Ne asist ne gol pozisyonu vardi, ne yapti bu babelde iyi oynadi?
Biraz topu sakladi top kayibi yapmadi okadar. Bu oyunla en fazla forvette oynar, topu saklar topun bizde kalmasini saglar ama kanat oynamaz.

Rakibin en etkili oyuncusu Gradel onun yuzunden ataga cikamadi
Arkadaslar kendi sahasina kapanan takimi onye kerem gibi kontra oyuncularlariyla mi acilacagini dusunuyorsunuz.

Hatta fena savunma da yapmadi. Kerem+Linnes+Belhada gibi savunma kelimesine fransiz olan oyuncularimizla sag tarafimiz yol gecen hani olabilirdi ilk yari..
Yahu arkadas bi kanatin önceligi karsi tarafi tehtid etmek gol pozisyona girmek asist yamak. Karsi tarafi savunma degil onlar seni savunmali. Sen fazlasiyla savunmaya gectigin an birseyler yanlis yürüyor demektir.
Elbette savunma yada yardim edecek.
Ama bakiyorsun asil savunma yapilmasi gereken yeri donk gibi oyuncular ile ihmal ediliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt