Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.131
- 33.540
- 3.073
bu sözleri kerem haftalar önce gol ve asist yaptığında da demişti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
22 yaşında adamın pişmesini bekliyoruz.Hayırlısı..bu sözleri kerem haftalar önce gol ve asist yaptığında da demişti
onyekuru her maç bunlardan resital sunuyor. tüm oyuncuların genel performansına bakarsak çoktandır ilk 11 i hak ediyor keremEkli dosyayı görüntüle 117084
Ekli dosyayı görüntüle 117085
Ekli dosyayı görüntüle 117086
Ekli dosyayı görüntüle 117087(burdaki kerem mi linnes mi tam emin değilim gerçi)
kasımpaşa maçında da 6 pastan kaçırmıştı.
Çok çalışması lazım.
onyekuru her maç bunlardan resital sunuyor. tüm oyuncuların genel performansına bakarsak çoktandır ilk 11 i hak ediyor kerem
oynadıkça gole çevirme oranı da artabilir. pozisyona girme konusunda iyiÇok çalışması lazım dedim. Gol kaçırıyor oynamasın demedim.
Haftalardır aldığı süre artmalı diyorum zaten.
Takım geriye düşmüşken 70.dakikada alıyoruz mucizeler yaratsin diye beklenti oluşuyor hakikaten Ankaragücü maçında olduğu gibi yapıyor da,ama her maç yapamaz bunu infaz edilmemeli hemen : (Bence bu gscnin %90nin futbolun fsnden bile anlamiyor Futbol bu kardes futbolll Gol kacar ulann sizin gozunuzde gol kaciran butun adamlar lesh cop yapmayin sunu yarin Oburgun cok sevdigimiz Ovdugumuz Mohammed 2 veya 3 tane gol kacirsa baslarsiniz Misirlidan topcu olmaz Arap topcu bilmem ne demeye her gol kaciran kotu topcu degil bunu bi ogrenin burda itin bi tarafina soktugunuz Diagne bile orada begeniliyor bu bile ne kadar futbol ile yakindan uzaktan alakaniz olmadigini gosteriyor.Ben de anlamiyorum futboldan hatta yolda topu gorsem bomba muhamelesi yaparim ama sizin kadar on yargili degilim Halil gol kacirdi kotu topcu Kerem gol kacirdi kotu topcu Emre Kilinc kotu topcu .Bunlar hep genc adamlar golde kaciracaklar golde atacaklar onemli olan sahada neler yaptiklari neler yapamadiklari.Mac esnasinda o golu kacirinca bi topcuya soverim ama o kadar .Kerem de Onyekuruda iyi futbolcular ve bunlar bizim gelecegimiz bu sene olmazsa gelecek sene sampiyon olururuz sorun degil .
Benmi yanlis Mac izledim?Bugun cikana kadar babel gayet iyi oynadi. Kerem olsa daha iyi olacagi mechul..
Bence süresi için disaridan çok karisildigi icin Inat edip az süre veriyor.
Yahu arkadas bi kanatin önceligi karsi tarafi tehtid etmek gol pozisyona girmek asist yamak. Karsi tarafi savunma degil onlar seni savunmali. Sen fazlasiyla savunmaya gectigin an birseyler yanlis yürüyor demektir.Hatta fena savunma da yapmadi. Kerem+Linnes+Belhada gibi savunma kelimesine fransiz olan oyuncularimizla sag tarafimiz yol gecen hani olabilirdi ilk yari..