#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YU4RUNM3Aqm1-Hcd0TPLXMJdbstCAJZKtEeVwDZf5V7ry_H3_8FptlkOmBo8LNvtTHi6OYwJeuybz56KTeUOaeLE8K0KF3q9OMnDFqEosP5A9UTvH7Foe8_E93NZeLpDypiU4XdhAJtKW6ItwRN7iVc

Özür diledik okadar Barış, altı oku.

Ondan beklentim çok zaten, ama bazen cok yalnis hareketler yapıyor.

Yinede takımın en iyisi.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Özür dileme renktas çok keskin konuştun. Yoksa tabiki eleştirilebilir. Daha iyisi lazım denebilir

Maçtaki tek güzel ayrıntı sensin. 🧿

Bugün biraz daha basit oynadı ve tertemiz istatistik.

1 gol 2 asist. Aynen böyle devam aslan parçası.

Basit oynamayı öğrendikçe çok daha faydalı olacak. İlk maça göre bugün bunu başardı.

OOo tekrar herkes Keremci olmuş bakıyorum bir cacık olmaz diyenler şimdi gelir hemen harikasın demeye

Kerem bugün iyiydi tebrik ederim. Yalnız karşımızda Siirt Köy Hizmetleri kalibresinde bir takım olduğunu da unutmayalım.

Mümkünse sağ kanattan bir daha koparılmasın Kerem. Helal olsun diyorum şu performansına resmen takımı sırtladı turu getirdi :tbr:

Tek toplarda ve duvar paslarında daha başarılı olmalı kesinlikle bu yönünü geliştirmeli bazen topu eziyor zaten bu yönlerini geliştirirse yurtdışına iyi transfer olabilecek potansiyel var.

Yerinde olsam ceza sahası çevresinde ve içerisinde bol bol plase ile gol çalışması yapardım,Çünkü çok pozisyona girebilecek o noktalarda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tek başına maçı aldı. Çok özel bir yetenek, eksik yönleri de bir hayli var. Maşallah diyelim, ellerine sağlık. 🧿

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt