#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerem geldiği ilk zamanlardan beridir ben yetenekliyim diye bas bas bağırıyordu ama terim bi türlü görmüyordu. tek ihtiyacı olan şey 4-5 maç üst üste ilk 11 oynamaktı. oynadıkça yeteneğini daha da çok gösterecek tecrübeyi kazanıyor.

kerem geldiği ilk zamanlardan beridir ben yetenekliyim diye bas bas bağırıyordu ama terim bi türlü görmüyordu. tek ihtiyacı olan şey 4-5 maç üst üste ilk 11 oynamaktı. oynadıkça yeteneğini daha da çok gösterecek tecrübeyi kazanıyor.

Hoca Kerem'in gelişimi için özel bir program uyguluyoruz derken yalan mı sözylüyor.
Ya da kastettiği özel program ayak tenisi kursu mu?

Aynisi Mostafa icin gecerli. Üst üste oynat verimini al. Adami 45dk. Cikarinca nereye varacan.

kilo mu aldı,kas kütlesinimi artırdı bilmiyorum ama geçen seneye göre bi tık yavaşlamış gördüm

amrabatlaşmasına gerek yok,güreş müsabakası yapmıyoruz

Dün bir konuda bunu yazmistim. Ben cok ümitliyim kendisinden. Yoklukta cikti gecen sene, su an ise ilk 11 icin en büyük adaylarin basinda geliyor. Böyle devam et aslan parcasi :hat:

Tek başına aldı maçı hele golden sonraki o Messi benzeri soğukkanlı sevinci yok mu
images

Gedson u alirsak genclesmis hizli takimda daha cok is yapacak boey le uyumlari iyi gordum daha da iyi olacak inşallah

O degil de benim aklim hala ilk macta topun direkte patladigi kacan pozisyonda. O top girseydi cok güzel bir gol olacakti.

Sonunda takimini sirtlayacak haller almaya basliyor. Daha da iyi olacaktir. Yakinda kendisine BAY gibi bir alternatif daha bulmaliyiz ki elimizden kaparlar bu cocugu.

Sirkülasyon çok önemli ederini bulduğu anda duygusala gerek yok hemen yerine benzerini bulup koymak lazım bu yeni yabancı kuralıyla birlikte yetenekli olanlar için tercih sebebi olursun yeni nesil bir önceki gibi embesil değil bu ülkede ne olursa olsun yaşamak istemiyor kimse bunu fırsata cevirmekte bizim elimizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt