#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçende de yazmıştım
Merkeze ne zaman gelip top alsa pozisyon oluyor
geçen sezona göre de daha iyi gözüküyor
İnşallah onun sezonu olur

Adam çıkıyor formanın hakkını veriyor, inşallah çok başarılı olur ve alt liglere çok daha fazla odaklanırız.

Etkili ve tehlikeli oldu, fakat daha güçlü takımlara karşı merak ediyorum performansını. Bu St. J tam bir köy takımıydı

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Etkili ve tehlikeli oldu, fakat daha güçlü takımlara karşı merak ediyorum performansını. Bu St. J tam bir köy takımıydı

iskoç takımı bizde küme düşme hattı takımlarına denk diyebiliriz. diğer oyuncularımızın yapamadığı şeyi yapması bile takımın ilk 11 e ilk yazılması gereken adamlarından biri olduğunu kanıtlıyor zaten.

Psikolojik olarak sonun Ardaya benzeyecek gibi. Takılmaman gereken 2 kişi Terim ve Ardayla etle tırnak gibisin. Reputasyonun bittiği an Terim seni sutlayacak, Arda hatırlamaz bile. Şuan için reklam yuzusun 2-3 maç kötü oynadığın an Emre Çolak, Aydın Yılmaz, Yiğit Gokoglan vs gibi olursun. Terim taraftar önüne atar seni. Bak, MM i nasıl harcıyor gör. Oğulcan ve Taylan'i nasıl harcadı geçen dönem gör.

Psikolojik olarak sonun Ardaya benzeyecek gibi. Takılmaman gereken 2 kişi Terim ve Ardayla etle tırnak gibisin. Reputasyonun bittiği an Terim seni sutlayacak, Arda hatırlamaz bile. Şuan için reklam yuzusun 2-3 maç kötü oynadığın an Emre Çolak, Aydın Yılmaz, Yiğit Gokoglan vs gibi olursun. Terim taraftar önüne atar seni. Bak, MM i nasıl harcıyor gör. Oğulcan ve Taylan'i nasıl harcadı geçen dönem gör.
Reis Aydınla Çolak'ın nesini harcadık yav

Birine 10 birine 5 sene sabrettik olsun diye.

Bizden sonra nerelere gittikleri ortada.

Biz olmasak Bal topçusu falan olurlardı o kafayla

Reis Aydınla Çolak'ın nesini harcadık yav

Birine 10 birine 5 sene sabrettik olsun diye.

Bizden sonra nerelere gittikleri ortada.

Biz olmasak Bal topçusu falan olurlardı o kafayla
Onları unutulma açısından yazmıştım🙂 zamanında Messi olacak bunlar diye piyasaya sürüldü hepsi, sonrasında silinip gittiler.

en son neymarı santosta izlediğim zaman böyle heyecanlanmıstim. bileklerine hakim, süratli ve oyun gorusü halkülade.

belki size samimiyetsiz gelecek ama barcada sağ açıkta böyle bir adama ihtiyaç var. adamın öylesine verdiği ara pası bile gol oldu. biraz çabalasa ortaya deli bir topçu çıkabilir.
hani keitayı övüp övüp yere göge sirdıramayan kitle varya bu sezon onlar ihya olacak

en son neymarı santosta izlediğim zaman böyle heyecanlanmıstim. bileklerine hakim, süratli ve oyun gorusü halkülade.

belki size samimiyetsiz gelecek ama barcada sağ açıkta böyle bir adama ihtiyaç var. adamın öylesine verdiği ara pası bile gol oldu. biraz çabalasa ortaya deli bir topçu çıkabilir.
hani keitayı övüp övüp yere göge sirdıramayan kitle varya bu sezon onlar ihya olacak
Abartmasak mı bu kadar

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kollarını çok açıyor ve salıyor koşarken buda dağınık hissiyatı oluşturuyor.Denge sağlama amaçlı yapıyorda olabilir.Topa basmayı hiç sevmiyor bir an önce alıp gitme derdinde .Bazen basıp görüp sonrada hareketlebileceği pozisyonlarda bu teleş yanlışlar yaptırıyor.Dünkü maçta ilk yarı sonuna doğru öyle bir pozisyon geldi acele etti topu kaybetti.

Bekle oynamayı öğrenmesi gerekiyor. Boey pas veriyor pas alamıyor, koşu yapıyor pas alamıyor ama gelişecektir güvenim tam kendisine

meşhur oyun kurucu kanat transferini yaparsak bir tık daha rahatlar Kerem. Daha skor odaklı oynayabilir o zaman

iskoç takımı bizde küme düşme hattı takımlarına denk diyebiliriz. diğer oyuncularımızın yapamadığı şeyi yapması bile takımın ilk 11 e ilk yazılması gereken adamlarından biri olduğunu kanıtlıyor zaten.

Kerem’den bende çok ümitliyim ama önce tam sezon performansını bir izlemek gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt