#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım ne kadar hazırdı o maç ona bakmak lazım ben bireysel kabiliyetlerinden bahsediyorum, mesela ilk golde Kerem'e atılan pası önüne alış şekli ve çabuk kullanması beni etkiledi ama gerisinde ona o pası atacak oyuncu da olması lazım.

Aradan haftalar ve maçlar geçse hak veririm. Ama 1 hafta arayla oynadığımız St. Johnstone harbiden baya kalitesiz ve ağır bir takım, bayada açıklar verdiler. Umarım yarın öbür gün zorlu ve top oynayan rakiplere karşıda performansını sürdürür

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Keremde su dikkati mı çekti; ani hız patlaması çok yüksek bi anda topsuz hızlanması sasirtti çok uzak olan topa bi bakıyorsun adamdan önce ayak koymuş oluyor. Eksik yanları oyun görüşü ve top kendisindeyken kafasını çok kaldıramamasi

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aradan haftalar ve maçlar geçse hak veririm. Ama 1 hafta arayla oynadığımız St. Johnstone harbiden baya kalitesiz ve ağır bir takım, bayada açıklar verdiler. Umarım yarın öbür gün zorlu ve top oynayan rakiplere karşıda performansını sürdürür

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Temennimiz o yönde zaten yeter ki takımın net bir 11i olsun, birbirlerine alışkın bir ekibin sürekliliğini görmek istiyorum ondan sonra karar vermemiz daha kolay olur.

solda iyidir pva tam bir kanat whisperer
keremle show yapar
sağa da güzel bi formül bulunmalı

Sen olmasan belkide bu köy takımına elenecektik kurtardın fatih hocanı psv maçlarındaki kötü görüntüsü takımın kalitesizliğıyle alakalıymış belliki

Saçları 3 numaraya kazıtırsa bonservise en az 5 mio euro eklenir. Lütfen!

Kerem’de çok temel altyapı eksiklikleri var. Pas yerden verilir, çimin üstünde süzülecek. Normal pası bile topu kaldırarak atıyor. Pası alan kontrol edip topu indirirken rakip basıyor, top kaybı yada atağın bitmesine sebep oluyor bu durum.

Abisinden feyz almış o hareket ne? Bir laf derdimde ceza almiyim

Topla dikine gidiyor çalım atıyor skora katkısı oluyor ama temel eksikleri çok fazla göze batıyor. Her maç saçma sapan top kayıpları yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt