#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dövülmez tabi. Marcao kadro dışı bırakılmalı. Kerem'de 11 haketmiyor.
Johnstone macinda takimi sirtlayan isim Kerem ki o macta Kerem olmasaydi belki de büyük bir rezillik yasanacakti reis. Dün de maca iyi basladi, mac ortasinda saniyorsam basina bir darbe aldi ve oyundan düstü. Dün yazilan ilk 11de ismi tahtaya ilk yazilan isim her daim Kerem olmaliydi Johnstone maci performansiyla. Bu kendisinin dokunulmaz oldugunun da anlamina gelmez tabi.

Johnstone macinda takimi sirtlayan isim Kerem ki o macta Kerem olmasaydi belki de büyük bir rezillik yasanacakti reis. Dün de maca iyi basladi, mac ortasinda saniyorsam basina bir darbe aldi ve oyundan düstü. Dün yazilan ilk 11de ismi tahtaya ilk yazilan isim her daim Kerem olmaliydi Johnstone maci performansiyla. Bu kendisinin dokunulmaz oldugunun da anlamina gelmez tabi.
Doğru haklısın ama çok kolay kahraman üretiyoruz ve çok kolayda harcıyoruz. Taylan'da çok kötüydü mesela Feghouli'ye o güzel pası vermesine rağmen. Kerem'in yaptığı iyi şeyleri görüyoruz övüyoruz seviniyoruz. Lakin bu hataları çat çat söylemek gerek. Rakip bizi eksik yakalamışken ve kendiside adamını takipteyken o koşuyu bırakmamalı.

Dünün iyilerini konuşamıyoruz mesela Diagne bana göre maçı alan adam penaltı kaçırmasına rağmen. Luyindama'da maçı vermeyen adam.

Şampiyonluk maçında kaçırdığı pozisyonun bir benzerini dün yine kaçırdı.

O pozisyonlara çalışması gerekiyor

Dünkü konuda Kerem'in sonuna kadar arkasındayım, destekçisiyim, yanındayım.

Fundamental eksiklikleri de bir yana...

Lakin Kerem'in karakterinde de sorun var, geçen maçtaki tavırlarından da rahatsız olmuştum, benimki sadece bir öngörü. Bekleyelim görelim ama umarım küçük bir Arda yetişmiyordur zira Arda ile takılıyorsa buna da son vermeli.

Kesinlikle ben oldum triplerine giriyor dünkü olayın savunulacak bir tarafı yok ama geçen sezon ki kerem olsa aynı şekilde tepki vermezdi marcaoya bunu da bir kenara koyalım.

Dünkü konuda Kerem'in sonuna kadar arkasındayım, destekçisiyim, yanındayım.

Fundamental eksiklikleri de bir yana...

Lakin Kerem'in karakterinde de sorun var, geçen maçtaki tavırlarından da rahatsız olmuştum, benimki sadece bir öngörü. Bekleyelim görelim ama umarım küçük bir Arda yetişmiyordur zira Arda ile takılıyorsa buna da son vermeli.
Arda ile takılması çocuğun suçu değil ki.Hem mevkidaşlar hem de maalesef takımın abisi/kaptanı konumundaki biriyle mesafe koyması düşünülemez.mesele arda gibi birinin kulübün içinde barınması.zaten geldi geleli takımdaki uğursuzluk had safhada.

son 2-3 maçında totosunda hafif bi kalkmışlık zaten sezinlemiştim.

kardeşim antrenmanda fırçalarsın, bozarsın da, maç içinde de dövmezsin pata küte.

Bir musibet bin nasihatten iyidir.. umarım marcao gereken cezayı alır.. ve umarım şımarmaya başlayan Kerem bu olaydan ders çıkarır..

"First Touch"

Sabah akşam çalışır şu zaafımı çözmek için uğraşırdım yerinde olsam.

Marcao mevzusundan bağımsız; saha içi davranışları taraftar ve onu destekleyen olarak çok lakayt geliyor. Kendisi bir hata yapıyor, etrafında ki adama el kol hareketleri ile suçluyor. Buna son vermeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt