- 3 Temmuz 2012
- 138.392
- 87.147
- 5.338
keremin götü kalktığı icin dayagı hakettigini düsünenler varTaraftar Marcaonun eşine ana bacısına düz gitti. Daha ne yapsın taraftar? Elimizden geleni yaptık işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keremin götü kalktığı icin dayagı hakettigini düsünenler varTaraftar Marcaonun eşine ana bacısına düz gitti. Daha ne yapsın taraftar? Elimizden geleni yaptık işte
"Kerem Marcao el ele, hepberaber tribune" bu enstantene için hazır olalım.Taraftar Marcaonun eşine ana bacısına düz gitti. Daha ne yapsın taraftar? Elimizden geleni yaptık işte
Neden yapmayacağım 50 metreden susmasi gerektiğini düşündüğüm adama nasıl birşey ile kendimi ifade edebilirim? Sus işareti sövmek mı? Kızmak mi? Sus işte sus yani.sen takim arkadasina gider sus isareti yaparmisin ya kim olursa olsun
azicik alcak gonullu olsun
azicik sevgi gosterdi taraftar hemen takim arkadaslarindan ustun gordu kendisini
Bas parmak gosterebilirsin, iki elini kullanip tamam sakin diyebilirsin. Genellikle bunlar kullaniliyor ben hatirlamiyorum bir oyuncunun kendi takim arkadasina oyle bir sus isaretini kullandigini. Hos 1sey degil. Bunuda savunmak ayrica komik birseyNeden yapmayacağım 50 metreden susmasi gerektiğini düşündüğüm adama nasıl birşey ile kendimi ifade edebilirim? Sus işareti sövmek mı? Kızmak mi? Sus işte sus yani.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

keremin götü kalktığı icin dayagı hakettigini düsünenler var
"Kerem Marcao el ele, hepberaber tribune" bu enstantene için hazır olalım.
Uzaktaysa yaparım ayıp birşey mi? Belhanda sus işareti yaptı tüm taraftara küfür etti üstüne onu savunan adamlar gelmiş Kerem sus işareti yapmış çok konuşan birine. Hayır karşı tarafın ne dediğinide bilmiyoruz sövüyor mu boş boş bağırıyor mu ne olduğu belli değil ama sus işareti yapan adama hakketti diyeceksiniz neredeyse diyende var gerçi.Bas parmak gosterebilirsin, iki elini kullanip tamam sakin diyebilirsin. Genellikle bunlar kullaniliyor ben hatirlamiyorum bir oyuncunun kendi takim arkadasina oyle bir sus isaretini kullandigini. Hos 1sey degil. Bunuda savunmak ayrica komik birsey
Ofisde falan calisiyorsan bidahakinde meslektaslarina sus isareti yaparsin bakalim nasil bir tepki goreceksin![]()
Ayip bence bana yapilsa muhtemelen soverim.Uzaktaysa yaparım ayıp birşey mi? Belhanda sus işareti yaptı tüm taraftara küfür etti üstüne onu savunan adamlar gelmiş Kerem sus işareti yapmış çok konuşan birine. Hayır karşı tarafın ne dediğinide bilmiyoruz sövüyor mu boş boş bağırıyor mu ne olduğu belli değil ama sus işareti yapan adama hakketti diyeceksiniz neredeyse diyende var gerçi.
Olmaz dramatik olmasi lazim ya Kerem ya Marcao gidecekBir araya gelip sarılsın barışsınlar. Birbirinin karısını yürümediler sonuçta.
Nere gidiyorlar, barışmak, sarılmak, orta yolu bulmak bu kadar zor olmamalı. İş yerinde biz de kavga ediyoruz, tartışıyoruz, sonra diyorum git bir çay al gel ben de sandalye getireyim, rahat ettik mi deyip orta yolu buluyoruz.Olmaz dramatik olmasi lazim ya Kerem ya Marcao gidecek
Ya At Kafası özgüven ile alakası ne ya ? Anlatıyorum susmasinı düşündüğün ve uzakta olan adama nasıl bir işaret yaparsın? Marcao sövüyorsa sana sus işareti yapmaz misin? Bunun gençlik veya özgüven ile alakası ne ? 150 160 nabız tek Marcao da yok bu adamda aynı nabız ile oynuyor birini savunurken diğerini yerlere vurmanın bi anlamı yok. Göt kalkması ile hiç alakası yok zaten.Ayip bence bana yapilsa muhtemelen soverim.
Haketti diyemem de yaptigi hos birsey degil bu ozguven nerden geliyor onuda anlamis degilim.
Ayni takimin oyunculari, ayni seviyenin topculari eger boyle bir hareket yapiyorsa evet ozguveni bence tavan yapmis. Dedigim gibi sus yerine yapilabilecek onca daha alcak gonullu el hareketleri var. Bas parmak goster gec ya.Ya At Kafası özgüven ile alakası ne ya ? Anlatıyorum susmasinı düşündüğün ve uzakta olan adama nasıl bir işaret yaparsın? Marcao sövüyorsa sana sus işareti yapmaz misin? Bunun gençlik veya özgüven ile alakası ne ? 150 160 nabız tek Marcao da yok bu adamda aynı nabız ile oynuyor birini savunurken diğerini yerlere vurmanın bi anlamı yok. Göt kalkması ile hiç alakası yok zaten.
Sana göre dersin ki ; yanlış bir durum yanlış anlaşılmış olabilir .
Ama buraya gelip bununda götü kalktı inmesi lazım felan bune ?
Galatasaray bir turk kulubudur. Orta yol bulunamazNere gidiyorlar, barışmak, sarılmak, orta yolu bulmak bu kadar zor olmamalı. İş yerinde biz de kavga ediyoruz, tartışıyoruz, sonra diyorum git bir çay al gel ben de sandalye getireyim, rahat ettik mi deyip orta yolu buluyoruz.