#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen takim arkadasina gider sus isareti yaparmisin ya kim olursa olsun
azicik alcak gonullu olsun
azicik sevgi gosterdi taraftar hemen takim arkadaslarindan ustun gordu kendisini
Neden yapmayacağım 50 metreden susmasi gerektiğini düşündüğüm adama nasıl birşey ile kendimi ifade edebilirim? Sus işareti sövmek mı? Kızmak mi? Sus işte sus yani.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neden yapmayacağım 50 metreden susmasi gerektiğini düşündüğüm adama nasıl birşey ile kendimi ifade edebilirim? Sus işareti sövmek mı? Kızmak mi? Sus işte sus yani.

Bas parmak gosterebilirsin, iki elini kullanip tamam sakin diyebilirsin. Genellikle bunlar kullaniliyor ben hatirlamiyorum bir oyuncunun kendi takim arkadasina oyle bir sus isaretini kullandigini. Hos 1sey degil. Bunuda savunmak ayrica komik birsey

Ofisde falan calisiyorsan bidahakinde meslektaslarina sus isareti yaparsin bakalim nasil bir tepki goreceksin :asd:

Screenshot_2.png

Maç günü de yazdım. Uzaktan Marcao bağırıyor, sus yapıyor Kerem karşıdan. Marcao sinirle üstüne koşmaya başlıyor, üstüne koşarken bile sus işareti yapmaya devam ediyor. Pozisyonda mazlum gözüktü, karşılık vermedi diye destek gördü tamam da yapılacak iş mi? Marcao yanına gelince sakinleşecekse de tekrar geriliyor.

Oyundan çıkınca hoca soruyor, sus yaptım sadece diyor. Hoca da öyle yapma diyor bir anda durup. Yani yaptığının normal olduğunu sanıyor ama değil.

Bas parmak gosterebilirsin, iki elini kullanip tamam sakin diyebilirsin. Genellikle bunlar kullaniliyor ben hatirlamiyorum bir oyuncunun kendi takim arkadasina oyle bir sus isaretini kullandigini. Hos 1sey degil. Bunuda savunmak ayrica komik birsey

Ofisde falan calisiyorsan bidahakinde meslektaslarina sus isareti yaparsin bakalim nasil bir tepki goreceksin :asd:
Uzaktaysa yaparım ayıp birşey mi? Belhanda sus işareti yaptı tüm taraftara küfür etti üstüne onu savunan adamlar gelmiş Kerem sus işareti yapmış çok konuşan birine. Hayır karşı tarafın ne dediğinide bilmiyoruz sövüyor mu boş boş bağırıyor mu ne olduğu belli değil ama sus işareti yapan adama hakketti diyeceksiniz neredeyse diyende var gerçi.

Uzaktaysa yaparım ayıp birşey mi? Belhanda sus işareti yaptı tüm taraftara küfür etti üstüne onu savunan adamlar gelmiş Kerem sus işareti yapmış çok konuşan birine. Hayır karşı tarafın ne dediğinide bilmiyoruz sövüyor mu boş boş bağırıyor mu ne olduğu belli değil ama sus işareti yapan adama hakketti diyeceksiniz neredeyse diyende var gerçi.

Ayip bence bana yapilsa muhtemelen soverim.
Haketti diyemem de yaptigi hos birsey degil bu ozguven nerden geliyor onuda anlamis degilim.

keşke iyi kötü karşılık verseydi. ne bu kadar tantana olurdu, ne de hakem raporuna saldırı filan diye absürd bi şekilde girerdi. oğlan hem dayak yedi, hem de istemeden cezayı katladı.

neyse her şeyde bi hayır vardır diyelim.

Ayip bence bana yapilsa muhtemelen soverim.
Haketti diyemem de yaptigi hos birsey degil bu ozguven nerden geliyor onuda anlamis degilim.
Ya At Kafası özgüven ile alakası ne ya ? Anlatıyorum susmasinı düşündüğün ve uzakta olan adama nasıl bir işaret yaparsın? Marcao sövüyorsa sana sus işareti yapmaz misin? Bunun gençlik veya özgüven ile alakası ne ? 150 160 nabız tek Marcao da yok bu adamda aynı nabız ile oynuyor birini savunurken diğerini yerlere vurmanın bi anlamı yok. Göt kalkması ile hiç alakası yok zaten.

Sana göre dersin ki ; yanlış bir durum yanlış anlaşılmış olabilir .

Ama buraya gelip bununda götü kalktı inmesi lazım felan bune ?

Kerem için hergün ayağı kırılsın diye dua edenler, bu konuda uşağı mağdur gösterip Galatasaray’ımıza zarar vermeye çalışıyorlar. Başkan gerekli cevabı verdi, Marcao canı gönülden özrünü diledi, Kereme yakışan da olayı büyütmeden kapatmak olur.

Ya At Kafası özgüven ile alakası ne ya ? Anlatıyorum susmasinı düşündüğün ve uzakta olan adama nasıl bir işaret yaparsın? Marcao sövüyorsa sana sus işareti yapmaz misin? Bunun gençlik veya özgüven ile alakası ne ? 150 160 nabız tek Marcao da yok bu adamda aynı nabız ile oynuyor birini savunurken diğerini yerlere vurmanın bi anlamı yok. Göt kalkması ile hiç alakası yok zaten.

Sana göre dersin ki ; yanlış bir durum yanlış anlaşılmış olabilir .

Ama buraya gelip bununda götü kalktı inmesi lazım felan bune ?

Ayni takimin oyunculari, ayni seviyenin topculari eger boyle bir hareket yapiyorsa evet ozguveni bence tavan yapmis. Dedigim gibi sus yerine yapilabilecek onca daha alcak gonullu el hareketleri var. Bas parmak goster gec ya.

Komiksiniz gercekten ben kimseyi savunmuyorum ki birisi diyo iste yok sen keremin hakettigini dusunuyorsun, digeride marcaoyu savunuyorsun diyo. Bana hadi biryerde goster marcaoyu savundugumu.
Marcaoya ceza verilmis, ozur dilemis olay bitti. Ama Keremi savunacak kadar gevsek biri de degilim.

Bu olayda Marcao gereken cezayı alacaktır. Hatta daha önceki maçlarda gerek rakiplere gerek hakemlere tavırları göz önüne alınınca aşikar olan öfke kontrolü sebebiyle daha fazla geç kalınmadan satılmalı bence de ancak uzun vadede göreceğiz ki Kerem'in tavırları başımıza daha fazla iş açacak. Sus işareti yaptığın için üzerine doğru koşan bir adama aranızda 3 metre mesafe kalmışken tekrar sus işareti yapmak da çok normal bir şey değil. Muhtemelen Marcao bu kadar sert bir hareketi yapmasaydı Kerem de karşılık verecek gibi gidiyordu üstüne. Netice itibarıyla Marcao hemen bu transfer döneminde, Kerem ise ilk fırsatta değerini bulduğunda satılmalı.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nere gidiyorlar, barışmak, sarılmak, orta yolu bulmak bu kadar zor olmamalı. İş yerinde biz de kavga ediyoruz, tartışıyoruz, sonra diyorum git bir çay al gel ben de sandalye getireyim, rahat ettik mi deyip orta yolu buluyoruz.
Galatasaray bir turk kulubudur. Orta yol bulunamaz :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt