#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
piyasadaki en kaliteli yerli bu cocuk

bjkde oynuyor olsaydi su anda sergenle beraber her tarafini yaliyordunuz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

piyasaki en kaliteli yerli bu cocuk

bjkde oynuyor olsaydi su anda sergenle beraber her tarafini yaliyordunuz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
aptal bi kitle olustu marcao olayından sonra nerden boklasam diye diger maclarda biraz tutuk olsada bugun laf ediliyorsa net art niyet ararım

Takıma 3. ligden gelen bir çocuk. Ona rağmen görece sırıtmadan oynuyor ilk 11'de. Geçen sene Onyekuru'dan bu kadar verim alamadık.

Buna rağmen bazı eksiklikleri var. Şahsi oynamamalı ve daha dikkatli olmalı.

Yemin ediyorum, Fenerbahce‘de olsa.
Piyasasi 25 Mio € .

Acayip bir algi olurdu, herkes bunu konusurdu.
Medya hep Kerem diye yazardi

Bugün iyiydi ama istikrar yok ya çok kötü oynuyor ya iyi oynuyor pek ortası yok gibi

Kerem'in karakterinde bir gariplik var. Hareketler, gol sevinci fazla garip bence. Sessiz duruyor ama anlamadığım bir yapısı var.

Sayko gol sevincleri ne iş ya komik görünüyor açıkçası oyna topunu geç sanki ilk defa bunun başına geliyor takım arkadaşıyla böyle bir şey yaşama durumu

Değişik bir adam bu. Hala çözemedim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onyekuru'yu isterken millet. Yav elimizde bu çocuk var yapmayın etmeyin dedik ama yok ligimizin buguymuş.

Bu takımın yıldızı keremdir istedigini yapar istedigi gibi sevinir

takımın messisine karısamaz kimse

onceki mac basliklarinda ,cica basliginda ve ilk 11 basligimizda vurguladigim noktalarina yakin gorunum sergiledi....

< ; > solda baslayacaksa solda top almali. ice girmemeli yay civari ve onune....
top geldiginde sade ve basit oynayip onceki macta yaptigi cicaya pasi gibi etkinline girebilir solda yerini kaybetmezse, vurgusunu yaptim.
bugunku asistini solda dedigim sekilde oldugundan dolayi akabinde pasi verip golu yazdik.

golden once ve sonra yine bu tur aksiyonlar oldu solda oldugunda. olmasi gerektigi gibi....

golu de poacher tarzi atti guzel oldu.

basladigi yerde oldugu muddetce birden fazla asist yapmasi olasi,sayet arkadakilerde basit ve sade oynarsa, cica gibi misal.

2.yari bir asist daha bekliyorum keremden.

aynen devam .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt