#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimin en iyi oyuncularin birine lak lak lak, sanki karsiyakanin taraftari katiliyor buraya. Onlar biliyorlar adam biraz üzerine katarsa kimse tutamicak ama size ne oluyor? Sanki kerem marcaoyu dövdü gibi algi yapiliyor. Elbette marcaoyada sahip cikilcak. Taraf secmeyin bu konuda ikisinede Sahip cikin. Rakiplerin tamda istedigi böyle ayrimciliklar.

valla ben ayrımcılık yapıyorum

keşke marcao bugün de olsaydı bugün daha beter dövseydi bunu

daha ilk avrupa maçımızdı galiba yazmıştım bir tarafı kalkmış hakemlerle uğraşıyor filan diye

bugün 2 3 pozisyonda yine aynı şeyi yaptı

iki temiz pozisyonda kendini öyle bir bırakıyor ki birinde allahtan paşalılar hücuma devam etmedi

diğeri ise utanç vericiydi

3 5 kime itelersek kar

bu çocuktan bir halt olmaz emre mır gibi dönüp dolaşır

ha gitmeden umarım bir de luyindama döver bunu

PvA ve Kerem bir arada olmuyor, ya Kerem 'i çıkarmak lazım bu denklemden ya PvA 'u çok netim bu konuda. Sezonu ilk açtığımızda hücum anlamında rakibe sorun çıkarabilecek sahadaki tek oyuncu Kerem 'di ondan bir Ribery çıkmasını bekliyorduk

Özellikle Cicaldau 'nun eklenmesiyle Kerem 'in üzerinden bir yük kalktı ve iyi de bir uyum yakaladılar, Cicaldau 'nun tek topları hızlı düşünüp uygulamasıyla Kerem 'in koşuları sayesine bir-kaç pozisyon ürettik Hatay maçında da Kasımpaşa maçında da bir de Morutan eklenince Kerem 'in üzerindeki o sorumluluk bayağı hafifleyecektir çünkü hücum tarafında aradığımız "special one" oyuncu Morutan olacaktır

Kerem-Cicaldau-Morutan üçlüsünden çok ümitliyim ama bu denklemin önü ve arkası büyük soru işareti. Arkasındaki oyunculardan biri Berkan veya Taylan olabilir tabii ki de ama ikisinin aynı anda sahada olmasına rağmen yapamayacağı işler var. Burada gerçekten Gedson 'un transferi çok kritik bir noktada duruyor. Bu üçlünün önüne geldiğimizde ya Mostafa Mohamed 'i koyup bu adamın iyi olduğu günlerdeki net bitiriciliğine ihtiyacımız var diyeceğiz ya da Halil 'i ekleyip fovetteki yardımıyla oyunu oynamaya çalışacağız, ben burdaki Diagne performansından çok memnun değilim açıkçası

Giydiği formaya yakışmayan 1-2 uyanıklık yapmaya çalıştı. Uyarılmalı bu konuda.
Marcao'nun bunu neden dövdüğü her geçen gün daha da net anlaşılmaya başlanıyor. Hem çok top kaybı yapıyor hem de hareketleri antipatik. Sürekli alakasız yerlerde çalım denemeleri. Her maç minimum 15 top kaybı.

Cok haksizlik yapiliyor Kerem’e

Sirf Marcao olayindan dolayi galiba art niyetli yorumlar var

Eksikleri var Kerem’in gayet dogal cunku 3. Lig den transfer oldu Gecen sezon genelikle sonradan dahil oldu ve bu sezon ise ilk 11 oyuncusu oldu diyebiliriz

Hersey cok hizli gelisti bu yuzden sabir ve zaman taninmasi gerekiyor

Attigimiz 2 gole bakmakta fayda var,ilk golu cizgi den yine harika bir vucut calimi ile tasidi,ikinci golde ise takipciligini konusturdu topla dogru yerde bulustu ve golu atti

Bence ön yargili olmayin ve bazi elestirileri art niyetli bir sekilde takinti haline getirmeyin

Konu sadece top oynamak ise eyvallah, ama karakterden de bahsedecek olursak, bu elemenda olduğunu düşünmüyorum.

Bugün bir kaç defa hakemi aldatmaya çalıştı. Geçen sezon yanlış hatırlamıyorsam son dk da Karagümrük maçıydı sanırsam, kaleci ile karşı karşıya iken hafif bi dokunmayla kendini yere atti penaltı için, pozisyon güme gitti, VAR'dan döndü.

Daha yeni yeni ilk 11'e girmeye başlamışsın, Marcao'ya maç ortasında sus işareti filan yapıyorsun. Gollerden sonra ki vücut dili pek sağlıklı değil. Takım içinde pek sevildiğini de düşünmüyorum açıkçası. Son olarak takımda istediği gibi at koşturabilecegini düşünüyor olmalı ki aşırı savuruk oynuyor, top kaybediyor, dengesiz işler yapiyor. Arada da 1-2 güzel hareket yapıyor, assist yapıp gol atıyor. Onu da yapsın bir zahmet. Ama bu kafayla bunun sonu iyi degil malesef.

Katkisi var, hareketli ve donuslerini cok seviyorum ondan haric sutlarida fena degil. Ama bu da elimizde patliyacak diye korkmuyor degilim, bir sure sonra bu da salacak.

hem bay hem de kerem aynı anda oynamak için bence erken morutan da var.

bay birsüre hamle oyuncusu olarak yedekten soyunabilir morutanı sağ kanatta da bir deneyelim derim.

böylece merkezde bir kişilik yer açılır.ayrıca morutan sağ kanattan oyun kurmamıza da destek olur boey ile.

Kerem toplam 9 maçta 3 gol atıp 3 gol pası vermiş. Kendisinden isteğim topu kaptırdığında mücadeleyi bırakmaması ve her pozisyonda kendini yere atmak için fırsatçılık yapmaması. Ayakta kaldığı sürece iyi futbolcu olur, karakteri olduğu sürece taraftar tarafından kabul görülür.

maçın sonuna doğru sağdan feghouli'nin önüne attığı ve feghouli'nin bile yetişmesine olanak sağlayan arapası muhteşemdi. onun dışında çok iyi değildi diyecem de golü ve diagne'ye çıkardığı, diagne'nin ona çıkarmayıp gol yedirdiği dahil 3-4 tane direkt pozisyonun içinde eleman. topla çok oynuyor eyvallah ama şu aşamada takımdaki en efektif oyuncu olduğu da tartışılmaz. geçen yıl hoca sağda oynatırken bu adamın yeri sol diye eleştiriyorduk hoca haklı çıktı sağda çok daha etkili, bu yıl başı bay'ı aldırdı şimdi de soldan başka bi yerde oynatmıyo elemanı. kendi doğrusuyla bile kavgalı enteresan bi ego. kerem'in çok çok daha iyi olması lazım ama ferdi'nin 11 oyuncusu olduğu ligde yanlış kullanılmasına karşın sürekli gol atıp bu kadar eleştirilmesi anlamsız.

hem bay hem de kerem aynı anda oynamak için bence erken morutan da var.

bay birsüre hamle oyuncusu olarak yedekten soyunabilir morutanı sağ kanatta da bir deneyelim derim.

böylece merkezde bir kişilik yer açılır.ayrıca morutan sağ kanattan oyun kurmamıza da destek olur boey ile.
Milli ara dönüşü bunu oynayacağız bence zaten. Barışı geçen seneki kerem gibi oynatabilirsek çok katkı sağlayacak, hemde rahat olacak çocuk. Yeter ki Arda, Babel girmesin artık oyuna..
Morutan ile bile orta saha ya çok yük binecek gibi duruyor.

Kanatta birebir yakaladı mi geçiyor ve her maç golü kokluyor bu özellikleri çok iyi ancak hemen oldum havasına girmemesi lazım

Kanatlarda Kerem ve Morutan olmali. Baris ve Yunus rotasyonda sans bulabilir. Arda ve Babel'i ise 1 dk dahi gormek istemiyorum.

gol sevincine takmışlar çocuğun sanki 2 hafta önce 30 milyonun önünde kafa yiyip yumruklanan kendileri

Kötü değildi. Kerem genç oyuncu hata yapacaktır ama şu an sırtına yüklenen sorumluluğu iyi kaldırıyor. Bir de üstüne dayak mevzusu var ama futbolunu çok etkiledi diyemem.

Takipçiliği sayesinde 1 gol attı, 1 topu kanattan getirdi morutana çıkardı sonrası gol oldu, çatneye kalenin dibinde %100'lük bir top kesti soldan adamı ekarte edip, ek olarak Fegi de kaleciyle karşı karşıya bıraktı araya oynayarak. Çatne 2-1 olmadan önceki pozisyonda pası verse 2. Golü de atabilirdi. Sürekli tehlike bölgesinde, kanattayken çizgiye iniyor ve iyi yere çıkarıyor artı sağ sol ayak araya oynayabiliyor ortadan. Beklenti nedir onu anlayamadım antipatik hareketleri kendini atması vs ayrı konu da oyun olarak ne bekleniyor daha anlayamadım. Önüne 5 tane top atsak adam gibi 3ü net pozisyon oluyor. Bir de dayağı haketti falan deniyor. Lul.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt