#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aşırı gereksiz üstüne gidiliyor.

kadro tamamlandığında terim bence artık eskisi gibi serbestlikten çok basit ve belli alanlar için rahatlık istemesi lazım. daha basit ve net oynamalı yapabildiklerinin üzerine gidilmesi lazım gibi

Adam Erzincan'dan gelip önemli katkı sağladı ve sağlamaya devam edecek.Bizim taraftar Ribery falan olmasını bekliyor herhalde?Fiyat performans olark müthiş katkı sağladı.Elbet eksikleri olacak.O eksikleri de giderdiği zaman zaten elimizde tutamayacağız.

Adamı bir salın, atıyor attırıyor, eksikleri zamanla azalacaktır. Devam etsin gollere ve asistlere değerine değer katacaktır. Marcao ile barıştırsınlar.

Bi kaç eksiği var ,ama göze batanı gereksiz polemik üretmesi,foul beklerken ki hareketleri itici,ben yıldızım izlenimine sahip olması.
Emre morlaşma kerem
Basit oyununa devam et ,basitmiş gibi gözüken

20210830_134507.webp

Beğenirsiniz begenmezsiniz her tehlikeli atakta bu çocuk var bir şekilde bunu kotuyken de söyledim iyiyken de söylüyorum..Bu sezonki belki en kötü maçı randersa karşıdır onda bile VAR olmadığı için yüzde 100 penaltısı es geçildi ne yapıp edip skora dolaylı veya direkt katkısı var yolu açık olsun inşallah barışla ikisinden çok umutluyum.

Manyak misiniz nesiniz ya simdi bir de gol sevinclerine takilmissiniz.

Alin gecen sene de böyle seviniyordu.

Şu ikiliyi bir arada izleriz yeniden inşallah, Halil ve Kerem aynı anda sahaa olduğu vakit tehlikeli oluyorlardı. Şimdi hücumun diğer yanında bir diğer çok iyi ikili Rumen Cicaldau ve Morutan olacak

Halil
Kerem-Cicaldau-Morutan

Bayağı heyecanlandırıyor beni açıkçası, Halil belki Mostafa Mohamed gibi net bir bitirici değil ama şu oynamaya çalıştığımız oyun için en uygun profilde oyuncu da Halil 'dir bana kalırsa

Beğenirsiniz begenmezsiniz her tehlikeli atakta bu çocuk var bir şekilde bunu kotuyken de söyledim iyiyken de söylüyorum..Bu sezonki belki en kötü maçı randersa karşıdır onda bile VAR olmadığı için yüzde 100 penaltısı es geçildi ne yapıp edip skora dolaylı veya direkt katkısı var yolu açık olsun inşallah barışla ikisinden çok umutluyum.
Umuyorum ki Cicaldau ve Morutan eklendikten sonra bu sene başında gördüğümüz kadar takım doğrudan hücumda Kerem 'in ayağına bakmayacak. Aslında bir şekilde Onyekuru gibi kullanmak lazım. Oyunu tamaman Feghouli & Mariano ve Belhanda üçlüsünün üzerinden kurgulayıp Onyekuru 'dan sadece koşu ve gol bekleniyordu. Kerem ise Onyekuru 'ya kıyasla takım hücumdayken Ribery performansı bekliyoruz daha doğrusu Kerem 'de kendi böyle bir görevi üstlenmeye çalışıyor

Ama yine de öyle veya böyle dediğin gibi takım hücum edebiliyorsa Kerem 'in katkısıyla daha doğrusu yeteneğiyle edebiliyor, daha şimdiden 3 gol 3 asiste ulaştı bile

Şu ikiliyi bir arada izleriz yeniden inşallah, Halil ve Kerem aynı anda sahaa olduğu vakit tehlikeli oluyorlardı. Şimdi hücumun diğer yanında bir diğer çok iyi ikili Rumen Cicaldau ve Morutan olacak

Halil
Kerem-Cicaldau-Morutan

Bayağı heyecanlandırıyor beni açıkçası, Halil belki Mostafa Mohamed gibi net bir bitirici değil ama şu oynamaya çalıştığımız oyun için en uygun profilde oyuncu da Halil 'dir bana kalırsa
Halil Morutanla da iyi anlaşır gibi geldi bana attığımız ikinci gol öncesi çatneyle duvar pası yapmaya çalıştığı pozisyonu görünce. O işleri çok iyi yapıyor.

Halil Morutanla da iyi anlaşır gibi geldi bana attığımız ikinci gol öncesi çatneyle duvar pası yapmaya çalıştığı pozisyonu görünce. O işleri çok iyi yapıyor.
Halil 'in o fiziğine göre beklemediğim kadar iyi pivotluk yapıyordu, hatta sadece pivotluk değil sırtı dönük arkasından rakip baskı yaptığında çok rahat sağa sola doğru dönebiliyordu

Zaten o duvar paslarını ezbere yapabilir de ben abartıyım dün o pozisyonda Morutan 'ın yaptığı işi bile yapabiliyordu Halil geçen sene. O topu geriye gelip alan topu dağıtabilen bir oyuncuydu

Ki bence şu takımın forvetinen istediğimiz şey tam olarak bu olabilir

dün mostafa sut cektigi pozisyon üc oyuncunun arasinda, yani topun ona atilmasi imkansiz.

ama mostapha sut cektikten sonra ona itiraz ediyor, bana yine atmiyorsun diye.

yabanci kurali sayesinde oynayan kalitesinz, bir yerleri kalkmis bir oyuncu.

beyin, top teknigi, vücüt sifir, anca temposu var.

Halil
Kerem-Cicaldau-Morutan

Oynamaya calistigimiz oyuna bunlarla adapte olma ihtimali daha yüksek evet. Topla alisverisi cok yüksek olur yazdigin dörtlünün ileride, malum Halil de topu ayagina isteyen biri. Burada ortasahanin önemi bir kez daha öne cikiyor, bunlarin arkasinda mutlaka tas gibi bir ön libero lazim bize.

Oynamaya calistigimiz oyuna bunlarla adapte olma ihtimali daha yüksek evet. Topla alisverisi cok yüksek olur yazdigin dörtlünün ileride, malum Halil de topu ayagina isteyen biri. Burada ortasahanin önemi bir kez daha öne cikiyor, bunlarin arkasinda mutlaka tas gibi bir ön libero lazim bize.
Bence de topu sürekli bu dörtlüye taşıyacak, gerek adam eksiltecek gerek top çalabilen Gedson olmazsa Harroui gibi bir oyuncu olması lazım

Halil
Kerem-Cicaldau-Morutan

acayip bir ileri 4lu. statik tek 1 adam yok.

dün mostafa sut cektigi pozisyon üc oyuncunun arasinda, yani topun ona atilmasi imkansiz.

ama mostapha sut cektikten sonra ona itiraz ediyor, bana yine atmiyorsun diye.

yabanci kurali sayesinde oynayan kalitesinz, bir yerleri kalkmis bir oyuncu.

beyin, top teknigi, vücüt sifir, anca temposu var.
Orda Momo topukla bıraksa acayip klas asist olurdu, Kerem doğru koşuyu yaptı orada. He isyan edilecek bir şey yok tabii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt