#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu çocuğun psikolojik sorunları var gibi sanki. Terapiyi imparatordan değil de bir profesyonelden alıyordur umarım.

Biz bu oyuncuyu geçen sene de izledik. Bu kadar top ezmiyordu. Bu sene bir maç 8/10 diğer maç 3/10. Nasıl olacak bu işler?

Pozisyon alması gerçekten rezalet, bir bek için çok yorucu oluyor bu. ihtiyacı olan şey üstünde olan baskının azalması, ben çok umutluyum kendisinden ama kendisini çok geliştirmesi gerekiyor. Bu açıdan seyircinin de olacağı maçlarda hep 11 başlaması baskıyı iyice artıracak. Umarım oluşacak olan baskının altından kalkabilir.

Beklentiyi gereksiz yükseltmeye gerek yok geçen sene rotasyon topçusuydu bu sene ilk 11 e böyle olunca fundamental eksikleri çok daha fazla göze çarpıyo

kendisinden en iyi verimi hamle oyuncusu olarak alırız lakin yabancı sınırı yüzünden mecburuz

Rakibi çok karşıladı enerjisini resmen defans yapmakla tüketti yedlin bunun biraz da sorumlusu

•quod erat demonstrandum•

bugün daha iyiydi. halil'le birlikte olunca daha bi şevkle oynuyo.

Kerem sağ tarafta daha iyi oynuyor. Ama morutan varken o kanatta oynaması zor.

Cok top ezdi. Biraz yorgunluk seziyorum kendisinde, her mac ilk 11 oynadi.

Biraz yedege cekilse sonradan oyuna girse kendisi icin de iyi olacak sanki ama baska oynatacak adam yok su an.

Daha iyi bi kanadimiz olsa forma yuzu goremez...simdilik idare ediyor ama pili biter ilerleyen haftalarda

Toplamda 4 tane olumlu pas attı. Kalan tüm topları ezdi. Oyun stilini bu kadar içeri girmeye yönelik geliştirmeye çalıştıkça hata yapıyor. Çizgi üzerinde denenmediği sürece bizi delirtmeye devam edeceğini düşünüyorum.

Formasını terlettiği Galatasaray Kulübünün Teknik Direktörü Yüce Hocamız takım arkadaşı Marcao ile yaşadığı olayda çıkıp Marcao'yu gömüp Kerem bizim kıymetlimiz gibi söylemlerde bulunursa Adam tabi ki kendini Messi zanneder.

Ayakları yere sağlam basarsa çok faydalı olur düşmeyi değil ayakta kalmayı öğrenmeli.

Çok çalışması gerek, temelinde eksikleri var. Ne derece çalışkan bilmem ama bol ekstra idman yapması gerek.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Faul almayı bilmiyor, oyununa da olgunluk kazandırmalı artık. Rakipler çat diye söküp alıyor ayağından topu. Yere hiç sağlam basmıyor. Top aana her geldiğinde driblinge kalkamazsın kerem biraz oyunu okumayı öğren

Büyük takim oyuncusu degil henuz. Bence büyük takim oyuncusu olmanin ilk sartlarindan biri minimum top kaybi yapmaktir. Çünkü burasi anadolu takimi degil, kaybettigin top çoğunlukla pozisyon oluyor, nedeni de büyük takimlarin sürekli önde oynamasi. Sivasta alanya top kaybedersin ama zaten takim defansi gömülmüstur, çok sıkıntı olmaz. Galatasaray da olmaz. Üstelik kendi kanadinda oynayan pva da ayni kerem gibi top kaybi makinesi. Önce topu saklamayi, daha garanti oynamayi öğrenmesi lazim. Ben şuan keremi as kadroya yazmam. Yedekten girerse daha etkili olur. Marcaonun yaptığı salaklik ama marcaonun kizdigi sey keremin o kadar top kaybedip, sonra da geride oynayan adama sus demesi. Sen o topu kaydettigin an, tüm takim 60 70 metre geri kosuyor. Lazio macinda bence yedek beklemesi gerekiyor. O top kayiplarini kalemizden cikaririz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt