#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol bilgisi eksik adamında bir suçu yok. Altyapıda geriye pas atan çocuğun anasına söven kahvehane kaçkını hocalar var normal hepsi bok gibi. Bence gelişebilir yetenekli de baya zor görünüyor.

Bugün istekli olması dışında beğenmedim o golü atacaksın dostum büyük oyuncu olmak istiyorsan her zaman gelmiyor ama top geri geldiğinde pas araması hoşuma gitti eskiden olsa tekrar vurmayı denerdi dengesiz şekilde hakem bozuntusunun ne işi varsa orada cicanın önüne geçti lanet olası pislik polanyalı

ilkini atamaması sıkıntı değil de ikincisini dışarı çıkarması iyi değildi. solda oyuna katkısına bişey diyemiyorum artık, elinde sağ taraftada da verim veremeyen bi başka potansiyelli eleman varken 5 maçta şunların yerini 1 kez değiştirmeyen hoca düşünsün performansını.

son bir kaç maçtır bayağı kötü oynuyor. bunda yorgunluğun da payı olabilir. şuana kadar en çok süre alan oyuncumuz olabilir.

terim bazı oyunculara gelince en ufak hatada kesiyor, kerem'e gelince sahada bugünkü gibi gezinse dahi 88 dakika oyunda tutuyor. bu hem oyunumuza hem de kerem'e zarar veriyor. geçen sene de tam tersiydi, ihtiyacımız olan zamanlarda babel oynuyor, kerem yedek bekliyordu. bu sene kerem çıkmak bilmiyor oyundan. ortası yok

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yabanci sinir olmazsa anadoluda sürünüyordu, yasin öztekin dan ne farki var bunun

Bundan cacık olmaz, bide en kötüsü ben olmuşum havası var…
İlk sene baya korudum, ama ilerleme yerine geriye gidiyor ve bunu fark etmiyor. Nerde yanlış son seçim var onu kullanıyor, bide inat son pas vermemek gibi bir alışkanlık etti, illa ben kral oluyum, olmicaksa dünya batsın gibi tavrı beni değil Marcao yu da çıldırttı

Yabanci sinir olmazsa anadoluda sürünüyordu, yasin öztekin dan ne farki var bunun
Yasin Kerem'den daha iyiydi - hız olmasa bile topla bir şeyler yapıordu en azından.

Kerem hızlı eyvallah hiç laf yok ama - topla ya taca çıkar , ya yere düşer ya Halil'e oynamaya çalışır - şu ana kadar başka bir şey görmedik.

Çok gelişmesi lazım

Pino vardı bi zamanlar hatırlayan renktaşlar gözünün önüne getirsinler.Kerem onun yerli versiyonu.

Gomuldugu kadar kotu degil. Cok onemli bir ayrinti takimda defans arkasina kosu yapan tek oyuncu olmasi. Oldugu zaman cok top kaybi yaptigimiz dogru ama olmadigi zaman cok statik kaliyoruz. Rize macinda kesinlikle dinlendirilmeli. Gerekirse Ogulcan ile baslayalim. Malum zaten bileniyordur Ogulcan o maca.

Yaşı artık belli bir noktaya geldi

Biz halen gelişmesini bekliyoruz

Bence uzun bir süre kesik yemeli

Yerine Barış Alper'i yazmalıyız

BAY ı tercih ederim. Hem çok bencil hemde kaç kere adamını takip etmedi, defansif olarak. Allahtan pas atmadılar oraya. Hele 1 defasında bu yarı sahadaydı PVA nın karşısında 2 oyuncu vardı + 1 tanede PvA ve Marcao arasında vardı. Ne hikmetse yine oraya pas atmadılar.

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sogukkanliligini koruyamiyor, korusa biraz da beynini kullansa cok yararli olur. Zamanla gelir belki who knows

Faydası 1'se zararı 10 şuan ki haliyle. Faydası da Türk olması. Adı Kereminho olsa yak lisansıni geç. Hamle oyuncusu olarak iyiydi de böyle her geçen gün sıçıp sıvıyor malesef.

tamam genc menc sabir lazim herseye okeyde. nasil bir bencillik var sende ya? mecbur musun her aldigin topla kaleye dogru kosup topu kaybetmeye? emre mor gibi ayni. biraz kafani kaldir etrafina bak !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt