#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesin aksine ben beğeniyorum. Ezdiği top kadar Morutan da top eziyor ama nedense eleştirinin dozu onda olması gerektiği gibi ama Kerem de fazla. Eksikleri çok ama hücumda şu an en büyük gücümüz. Her maç kesinlikle savuna arkasına kaçıp pozisyona giriyor. Takım onun bu özelliğini daha çok değerlendirir ve kendisi de son vuruşları güçlendirirse ki ilerde fizik ve kondisyon arttığında güçlenecektir o zaman istenen noktaya gelecektir.

Herkesin aksine ben beğeniyorum. Ezdiği top kadar Morutan da top eziyor ama nedense eleştirinin dozu onda olması gerektiği gibi ama Kerem de fazla. Eksikleri çok ama hücumda şu an en büyük gücümüz. Her maç kesinlikle savuna arkasına kaçıp pozisyona giriyor. Takım onun bu özelliğini daha çok değerlendirir ve kendisi de son vuruşları güçlendirirse ki ilerde fizik ve kondisyon arttığında güçlenecektir o zaman istenen noktaya gelecektir.
morutan da top kaybediyor ama mucadele ediyor.morutan son 2 macta keremin 2 kati 2li mucadaleye girmis. kerem gibi yururse o de elestirilir ayni sekilde

morutan da top kaybediyor ama mucadele ediyor.morutan son 2 macta keremin 2 kati 2li mucadaleye girmis. kerem gibi yururse o de elestirilir ayni sekilde

O da geriye olduğunca yardım ediyor ama kaç maçtır 90 dakika oynayan biri son dakiklarda yorulabilir. Morutan ile aynı şartlarda ikisini değerlendirmek gerekir.

dun 1 kez ikili mucadeye girmis(morutan 10)
keremin iyi niyetli bir cabasi var ama niyette kaliyor sadece.

Fiziksel olarak dediğim gibi yeterli seviyede değil, Morutan şu an ondan daha diri. Aman neyse ikisi de iyi olsun tabi ama Kerem biraz dinlendirilmeli. Yorgunluktan tercih hataları da çok yapıyor ama gömülecek kadar da kötü bir futbolcu değil.

Defansif görevlerini öncelige aldığü maçlar oynuyor şu sıra. Hücumdaki etkisi azalıyor haliyle.

Takımda en az topa dokunması gereken oyuncu Kerem, mümkünse Muslera 'dan bile daha az topla buluşsun bol bol topsuz koşularını denesin. Topu ayağına alıp paldır küldür rakibin üstüne koşmak dribling yapmak değildir, Kerem 'in dribling yeteneği çok çok iyi değil.

Olabildiğince Onyekuru gibi çapraz koşuları, defans arkası koşularıyla faydalanmaya bakalım Kerem 'den tutup Hazard olmasını beklemeyelim

Top buna geldiginde defansimiza dogru bakiyorum ins eksik yakalanmayiz diye

Her şut sonrası yere düşüyor, her kontrol sonrası yanlış yere koşuyor.

Barış bin basar.

Neredeyse bunun için Marcaoyu yiyecekti bizim çok bilmiş taraftar.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

bu adam gelişimini galatasaray'da sürdürmemeli. ilk 11de oynatıp gelişimi için sabredebileceğimiz bir oyuncu değil. 4-5 maç sonra böyle devam ederse ıslıklamalar başlar.

yabancı sınırı olmasaydı avrupada ilk 11 oynayabileceği seviyede bir takıma kiralanması gerekirdi.

city'nin denayer'i bize kiralayıp lyon'a 10 milyona çakması gibi.

everton'un onyekuru'yu bize kiralayıp 13,5'a monaco'ya çakması gibi biz de bu tür oyuncuları daha alt segmentteki takımlara kiraya vermemiz lazım.

yine benzer olay halil'i bize kiraladılar nasıl olsa avrupada oynuyoruz. iyi performans gösterirse sene sonu birilerine çakarız dediler. adamlar opsiyon bile koydurmadı.

Olması ıcın daha takım oyunu dusunmesı lazım sadece Halıl ıle ıyı anlasmak dıger oyuncularla da oynamak lazım

Emre Mor olma yolunda ilerliyor. Bu kadar top kaybi yapan adami Avrupada hangi takim alir oturup dusunmesi lazim. Ayrica ben oldum havalarina girerse kendi kaybeder.

Eskiden Arif in olduğu gibi sonradan oyuna girmesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt