#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçek değildir diye düşünüyorum ama aksi durumda aynı sözleşmeden devam etsin sonra 3e 5e bakmadan yollamak lazım böyle adamları.

10 milyona sat bunun yerine barış var zaten yatırım için de octavian popescu ve sağlam tecrübeli bir orta saha al yoluna bak bunlarla mi uğraşacaz

Yapılan zammı reddettiği haberinin algı operasyonu olduğunu düşünüyorum. Keza doğruysa devre arası gönderilir.
Haber yalan çok büyük ihtimalle ya. Sözleşmesi sezon sonu bitse yada 1 yılı kalsa bir ihtimal doğru olma ihtimali vardır diyeceğim de 3 yıl var daha sözleşmesinin bitmesine, adam 900 bin Tl kazanıyor, 2 yıl ekstra uzatarak habere göre 7 milyon net bonuslarla 9 milyon Tl değerindeki bir sözleşmeyi red edecek salaklıkta olduğunu düşünmüyorum. Hadi son sene bir şekil satılır desen adamın 18 milyon Tl zararı olmuş oluyor ki bu adam futboldan da büyük paralar kazanmış biri değil. Bu parayla hayatı bambaşka olacak, yıllık alacağını aylık alacak falan. Gitmek istiyorsa uzatır ama serbest kalma maddesi ister mesela 10 milyon euro civarı.
Bu arada Alman kulüplerinin 8-10 milyon euro önereceği haberleri doğruysa ben kabul ederim hemen. Barış Alper'i oynatırım, sezon sonu Yunus geliyor o rotasyon olur, alt yapıdan Berknaz geliyor en kötü Elavis Tavşan yada Aral Şimşir'i transfer eder denerim.

Gerçek değildir diye düşünüyorum ama aksi durumda aynı sözleşmeden devam etsin sonra 3e 5e bakmadan yollamak lazım böyle adamları.
Neden 3-5'e bakamadan gönderelim ki? 3 sene sözleşmesi var değerini verene satarsın 7-10 haberleri doğruysa direk satarsın mesela. Yoksa yararlanırsın 2 sene son senesi satarsın daha ucuza. Ki haber çok mantıksız bir adam 2 senede bonuslarla 18 milyon tl alacakken 1.8 milyon almaya hiç okey olmaz.

Neden 3-5'e bakamadan gönderelim ki? 3 sene sözleşmesi var değerini verene satarsın 7-10 haberleri doğruysa direk satarsın mesela. Yoksa yararlanırsın 2 sene son senesi satarsın daha ucuza. Ki haber çok mantıksız bir adam 2 senede bonuslarla 18 milyon tl alacakken 1.8 milyon almaya hiç okey olmaz.
Haber gerçekçi değil zaten, maaş beklentisi bu şekilde olursa hiç zam yapmamak daha mantıklı sonuçta sözleşmesi var. 7-10 arası satılabileceğini sanmıyorum iş verim alamayacağımız noktaya gelirse diye dedim 3e 5e bakmadan satmak lazım diye.

Marcao konusundaki gibi saçmalayan adamlar var hala 3-5 e bakmadan yollayalım he aynen aynen

İnşallah 10 milyon teklifi doğrudur ve satılır bundan hiçbir halt olmayacağı o kadar belli ki

Temel eğitimi bu kadar eksik olmasa o rakamlara satılır derdim ama gerçekçi olmak lazım.

Transfer haberi verdiğinde direkt kolpaladığımız kimin kalemi olduğu belli olan satılık adamlar sözleşme haberi veriyor.
O habere inanıp adamı yerin dibine gömüyoruz

Kerem sonradan girince Enerjisi ile daha cok katki sagliyor.Gecen sene Keremi Kerem yapanda buydu

Bu herif gibi dünyada tonlarca adam var fakat koskoca ülkede muadili yok sorun genlerimizde mi acaba

Keremin arkasinda mok gibi caner oynadi, her topu ezdi. Bunuda görün elestiri yapmadan.

kerem gayet iyi oynuyor milli takımda

Turkiye standartlarinda gayet iyi bir kanat oyuncusu ve de genc. Bir iki gomlek daha yukari seviyeye cikacaktir. Baris Alper var diyenler uc mac sonra onu da 3 e 5 e bakmadan yollarlar. Begen yada begenme adam turk milli takiminin sol kanat oyuncusu. Oyuncularimizi degersizlestirmeye bayiliyoruz

Önce kendisini yıldız görmeyi bırakacak ve savunma yapacak. Dün yediğimiz golü izleyin bir daha. Keremin oynadigi kanat hep otoban çünkü beyfendi kendini takimin stari zannediyor. Kendisinden kat kat iyi topçu cengiz defalarca geri geldi keremi görmedim hic.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt