Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
Gerçek değildir diye düşünüyorum ama aksi durumda aynı sözleşmeden devam etsin sonra 3e 5e bakmadan yollamak lazım böyle adamları.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haber yalan çok büyük ihtimalle ya. Sözleşmesi sezon sonu bitse yada 1 yılı kalsa bir ihtimal doğru olma ihtimali vardır diyeceğim de 3 yıl var daha sözleşmesinin bitmesine, adam 900 bin Tl kazanıyor, 2 yıl ekstra uzatarak habere göre 7 milyon net bonuslarla 9 milyon Tl değerindeki bir sözleşmeyi red edecek salaklıkta olduğunu düşünmüyorum. Hadi son sene bir şekil satılır desen adamın 18 milyon Tl zararı olmuş oluyor ki bu adam futboldan da büyük paralar kazanmış biri değil. Bu parayla hayatı bambaşka olacak, yıllık alacağını aylık alacak falan. Gitmek istiyorsa uzatır ama serbest kalma maddesi ister mesela 10 milyon euro civarı.Yapılan zammı reddettiği haberinin algı operasyonu olduğunu düşünüyorum. Keza doğruysa devre arası gönderilir.
Neden 3-5'e bakamadan gönderelim ki? 3 sene sözleşmesi var değerini verene satarsın 7-10 haberleri doğruysa direk satarsın mesela. Yoksa yararlanırsın 2 sene son senesi satarsın daha ucuza. Ki haber çok mantıksız bir adam 2 senede bonuslarla 18 milyon tl alacakken 1.8 milyon almaya hiç okey olmaz.Gerçek değildir diye düşünüyorum ama aksi durumda aynı sözleşmeden devam etsin sonra 3e 5e bakmadan yollamak lazım böyle adamları.
Haber gerçekçi değil zaten, maaş beklentisi bu şekilde olursa hiç zam yapmamak daha mantıklı sonuçta sözleşmesi var. 7-10 arası satılabileceğini sanmıyorum iş verim alamayacağımız noktaya gelirse diye dedim 3e 5e bakmadan satmak lazım diye.Neden 3-5'e bakamadan gönderelim ki? 3 sene sözleşmesi var değerini verene satarsın 7-10 haberleri doğruysa direk satarsın mesela. Yoksa yararlanırsın 2 sene son senesi satarsın daha ucuza. Ki haber çok mantıksız bir adam 2 senede bonuslarla 18 milyon tl alacakken 1.8 milyon almaya hiç okey olmaz.
Yalan yav buna kim 10 m versinkim veriyomuş 10m :O hangi enayi
bu herif gibi yetenekler super moderator olarak gorev yapmakta rengim kaderBu herif gibi dünyada tonlarca adam var fakat koskoca ülkede muadili yok sorun genlerimizde mi acaba