#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En iyi oyunculardan biri yedek girecekmis. Önce onu adapte etmelisin. Bulmussun kerem morutan gibi oyuncular, oynatmayi bilecen. Sonra Mostafa bile kötü görünüyor babel gibilerin yaninda.
bence yanlış düşünüyorsun. bu oyuncu sonradan girdiğinde en iyi oyunculardan birine dönüşüyor işte. Oyuna sonradan girmek bir kusur mu, bence değil. Böyle kader değiştirici bir rol cok daha uygun

Diagne ve Morutan ile çok uyumlulardı. Hat trick yapabilirdi. Barış ile başlayıp 60'tan sonra Kerem'i sahaya atmak güzel bir alternatif plan olabilir.

bence yanlış düşünüyorsun. bu oyuncu sonradan girdiğinde en iyi oyunculardan birine dönüşüyor işte. Oyuna sonradan girmek bir kusur mu, bence değil. Böyle kader değiştirici bir rol cok daha uygun
Daha gelismesi gerekiyor orasi dogru ama yedek birakarak olmaz. Oynayacaki gelisecek. Bu morutan icinde gecerli.

sol tarafta kaldığında oynayamıyor

ortaya ve sağa yaklaştığında daha etkili oluyor

pozisyonlara ortaya yaklaşınca girdi. marsilya'ya karşı yakaladığı pozisyon yine öyle gelmişti.

sonradan girince etkili olduğu da yanlış değil.

bu oyuncunun rolü bu olmalı.

sen yine nerenle okudun la benim mesajimi 🤣

Dogru yerimle okudum, evet biraz kisisellestirmiste olabilirim ancak konuyu Hagi'ye getiren/indirgeyen de sensin 1 sezonluk performansla ona'dir tepkim. Son sorum buna istinaden zaten. Kim yaparsa yapsin, sacma anlaminda.

Bu arada "yine" yazmissin. Neyi referans aldin anlamadim.

sakin olun rtşlar yanlıs anlasılmadan olay cıkmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt