Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
He babel oynasin degilmi. Yazmayim diyorum, neyse.
illa Babelin oynamasına gerek yok ama Kağan haklı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He babel oynasin degilmi. Yazmayim diyorum, neyse.
bence yanlış düşünüyorsun. bu oyuncu sonradan girdiğinde en iyi oyunculardan birine dönüşüyor işte. Oyuna sonradan girmek bir kusur mu, bence değil. Böyle kader değiştirici bir rol cok daha uygunEn iyi oyunculardan biri yedek girecekmis. Önce onu adapte etmelisin. Bulmussun kerem morutan gibi oyuncular, oynatmayi bilecen. Sonra Mostafa bile kötü görünüyor babel gibilerin yaninda.
Degil, hersey sistem ile alakali. Oyanatmayi bilecen.illa Babelin oynamasına gerek yok ama Kağan haklı.
Daha gelismesi gerekiyor orasi dogru ama yedek birakarak olmaz. Oynayacaki gelisecek. Bu morutan icinde gecerli.bence yanlış düşünüyorsun. bu oyuncu sonradan girdiğinde en iyi oyunculardan birine dönüşüyor işte. Oyuna sonradan girmek bir kusur mu, bence değil. Böyle kader değiştirici bir rol cok daha uygun
bunun son 1 yilda oynadigi oyunun yarisini ozil oynamis olsaydi, hagiyi tahttan indirmisti simdi fbliler ve medya
SM-G965F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yavas indirsin Hagi'yi. Sen Hagi'yi 1 senelik performansla mi degerlendiriyorsun ? Ne sacma bir denklem bu.
Yavas indirsin Hagi'yi. Sen Hagi'yi 1 senelik performansla mi degerlendiriyorsun ? Ne sacma bir denklem bu.
sen yine nerenle okudun la benim mesajimi![]()
neco seni tanımasam "HAYDİ S... A....NECOSU SENİN YAZDIGIN POSTUN A....." derdim ama allahtan seni tanıyorum.bunun son 1 yilda oynadigi oyunun yarisini ozil oynamis olsaydi, hagiyi tahttan indirmisti simdi fbliler ve medya
SM-G965F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
neco seni tanımasam "HAYDİ S... A....NECOSU SENİN YAZDIGIN POSTUN A....." derdim ama allahtan seni tanıyorum.
![]()
mesut özil vs gheorghe hagi
mesut, hagi’nin sağ ayağı olamaz. bak sol ayağını söylemiyorum bile.eksisozluk.com
seni buraya alalim
bu arada mesajini raporladim umarim murgan seni 2-3 ay banlar