#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha iyi görünmesinin sebebi takımın oyun sistemi ve verilen saçma görevler.
Çok yanlış bir kurgu var direkt kerem-morutan bu ikisini boşa çıkaracak bir oyun oynarsan her maç minimum 3 tane pozisyon yaratırsın çokta kart-penaltı aldırırlar ama oynadığımız oyunda Babel rakip sahanın ortasından marcaoya dönüyor.
Ters kanatta o kadar boş kalıyor ki bu ikili kimse az şuraya salayım demiyor.

Bugün ilk defa tam anlamıyla beğendim gereksiz top kaybı yapmadı gereken yerde pas verdi bir yanlışı var babel ile al ver yaptığında şut tercihi yanlıştı.

Bugün ilk defa tam anlamıyla beğendim gereksiz top kaybı yapmadı gereken yerde pas verdi bir yanlışı var babel ile al ver yaptığında şut tercihi yanlıştı.
Şut tercihi doğruydu ancak 2 3 pozisyon da sol beki bizim çok yalnız bıraktı yürüyerek geldi kesinlikle defans yardımına gelmesi gerekiyor. Yürüyerek takip ediyor çok kızdım ama genel olarak güzeldi

topu sağına ya da soluna çekmeyi, topu durdurmayı ve gerektiğinde her zaman çalım denenmeyeceğini öğrenmiş

Ilk günden beri diyorum sonu aydın yılmaz gibi olacak 3-4 veren bile varsa satilmalı bir cacık olmaz bundan.

Her Gecen gün kendini gelistiriyor helal olsun

3. Lig ten geldi ve üstüne koyarak devam ediyor

Bu sezon baslangici icin eksikleri top kontrolu,pas hatalari ve top kaybiydi Ama bunlari minimum’e indirdi bu macta

Kendi gelisimi icin cok calisiyor bu bariz sekilde belli oluyor

Gurur duyulacak bir oyuncu

Ne Aydın’ı Aydının hayatında oynadığı böyle bir maç oldu mu? 3 yılda 1 kritil gol atarfı o kadar. Kerem’i en çok beğendiğim maçtı.

Bana mi oyle geldi bilmiyorum ama pas konusunda belliki cok konusulmus. Hep bir pas opsiyonu aradi

Akşamın Galatasaray adına en iyi oyuncusu. Mevcut kural varken 3-5 milyona satılmamalı.

bu sezon ilk defa begendim dün keremi.

belki marcao'nun etkisi olabilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt