- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.331
- 2.973
20 gün öncesine kadar top kayıpları ekseninde ne kadar eleştirilmeyi hak ediyorsa Lokomotiv deplasmanıyla beraber evrim geçirdi resmen tam kafamdaki kenar oyuncusu katkısı veriyor aynen devam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Barış'ı da kazanmalıyızBarış denilen balonun bu adamdan daha iyi olduğunu iddia eden futbol ulemalarını sahneye davet ediyorum.
Ben Ömer'e attığı topu çok beğendim normalde bu profilde bir oyuncudan beklemezsin böyle derin pasları.pas verirken kafayi kaldirip net yerlere atiyor topu artik. bugun pvaya cicaya mohamede golluk toplar atti. gecen sene de harika asistleri vardi ama bu sezon bir gelisme var sanki asist/pas konusunda
Derin pasları kısa paslarından daha iyi neredeyse.Ben Ömer'e attığı topu çok beğendim normalde bu profilde bir oyuncudan beklemezsin böyle derin pasları.
Geçen sezon Onyekuru'ya GFK maçında yaptığı asist de öyleydi.Derin pasları kısa paslarından daha iyi neredeyse.
Mostafa ve Halil'in 2 vs 1 kaleye gittiği pozisyonda da Mostafa'ya pası veren Kerem'di. Bir de dikkatimi çekiyor sezon başından beri, sol ayağıyla attığı derin paslar daha isabetli. Bu tesadüf de olabilir tabi.
Çatne'ye yaptığı asisti de sol ayağıyla yapmıştı johnstone maçında.Derin pasları kısa paslarından daha iyi neredeyse.
Mostafa ve Halil'in 2 vs 1 kaleye gittiği pozisyonda da Mostafa'ya pası veren Kerem'di. Bir de dikkatimi çekiyor sezon başından beri, sol ayağıyla attığı derin paslar daha isabetli. Bu tesadüf de olabilir tabi.
Bence Barış'ı da kazanmalıyız
Onun da potansiyeli yüksek
Zamanla olacak renktaş
Bizim de bazı taraftarlarımız Kerem’i , bazı taraftarlarımız da Marcao’yu silmişti o kavgadan sonra. Medyanın gazına gelenler olmuştu. Şimdi gelinen noktada bu iki adam en değerli oyuncularımız oldular.Takımın en iyi iki oyuncusunun Marcao ve Kerem olması da ayrı bir güzellik
Barış denilen balonun bu adamdan daha iyi olduğunu iddia eden futbol ulemalarını sahneye davet ediyorum.