#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keremdeki en büyük gelişme kendini içeri atıp demarke biçimde kaleye yakın yerlerde top almayı öğrenmesi oldu, bence bu çok değerli bi özellik

Pas yüzdesini arttırdıkça çok değerli olacak

Böyle devam et aslanım

Barış denilen balonun bu adamdan daha iyi olduğunu iddia eden futbol ulemalarını sahneye davet ediyorum.

pas verirken kafayi kaldirip net yerlere atiyor topu artik. bugun pvaya cicaya mohamede golluk toplar atti. gecen sene de harika asistleri vardi ama bu sezon bir gelisme var sanki asist/pas konusunda
Ben Ömer'e attığı topu çok beğendim normalde bu profilde bir oyuncudan beklemezsin böyle derin pasları.

Adam 5-6 maçta bir özelliklerine sürekli yeni bir şey ekliyor. Bu kadar hızlı upgrade olabilen bir oyuncu görmedim

Ben Ömer'e attığı topu çok beğendim normalde bu profilde bir oyuncudan beklemezsin böyle derin pasları.
Derin pasları kısa paslarından daha iyi neredeyse.

Mostafa ve Halil'in 2 vs 1 kaleye gittiği pozisyonda da Mostafa'ya pası veren Kerem'di. Bir de dikkatimi çekiyor sezon başından beri, sol ayağıyla attığı derin paslar daha isabetli. Bu tesadüf de olabilir tabi.

Mostafa ve Halil'in 2 vs 1 kaleye gittiği pozisyonda da Mostafa'ya pası veren Kerem'di. Bir de dikkatimi çekiyor sezon başından beri, sol ayağıyla attığı derin paslar daha isabetli. Bu tesadüf de olabilir tabi.
Geçen sezon Onyekuru'ya GFK maçında yaptığı asist de öyleydi.

Çatne'ye yaptığı asisti de sol ayağıyla yapmıştı johnstone maçında.

defans arkasında sarkma işini geliştirirse çok gol bulur TSL'de

Takımın en iyi iki oyuncusunun Marcao ve Kerem olması da ayrı bir güzellik
Bizim de bazı taraftarlarımız Kerem’i , bazı taraftarlarımız da Marcao’yu silmişti o kavgadan sonra. Medyanın gazına gelenler olmuştu. Şimdi gelinen noktada bu iki adam en değerli oyuncularımız oldular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt