Yuksel Akta
Kırmızı Üye
- 12 Ocak 2011
- 1.684
- 38
- 1.158
Bizim degerlerimiz bunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saygıdan bahsedip, bu mesajı yazman ironik. Günde binlerce mesaj yazılıyor forumda, yöneticilerin hepsini görmesi imkansız. Rahatsız olduğunu bildirmen için raporla, gereği neyse yapar adamlar.Ne haltsiniz bu forumda beni zirnik ilgilendirmiyor. Galatasaray'lilik geregidir bilmezziniz ogrenin. Buyuk'lere karsi saygidir her daim.
Gayet dogru ve guzel bir Mesaj.Saygıdan bahsedip, bu mesajı yazman ironik. Günde binlerce mesaj yazılıyor forumda, yöneticilerin hepsini görmesi imkansız. Rahatsız olduğunu bildirmen için raporla, gereği neyse yapar adamlar.
Biz gizli kuşuz knk aslında.Forum para kazansin diyerek Galatasaray dusmanlari burda cirit atiyorsa bu forum artik Galatasaray forumu degildir.
Agabey ne alaka yaw assfhhgdjdfBen de Para bok kafani yorma
hayırdır ya yüksel akta bloguna mi geldik selamlarBen de Para bok kafani yorma
o zaman bana ver birazBen de Para bok kafani yorma
@Keramettin TANRIVERDİ !!!!!Forum para kazansin diyerek Galatasaray dusmanlari burda cirit atiyorsa bu forum artik Galatasaray forumu degildir.
Arkadaş @Kemal Kürek için ameliyat parası topluyoruz. Yardımcı olur musun renktaş?Ben de Para bok kafani yorma
???Arkadaşlar konu dışına çıkmayın. Konudan uzaklaştırmak zorunda kalacağım. Uzatmayın lütfen
Yukardaki mevzuyu kapatalım
Bi yerden tanidik geldi buBen de Para bok kafani yorma