Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.017
- 22.754
- 1.433
Sana Mozart diyorlar ama resimdeki Beethoven?ben de öyle yazdım zaten
bu maçta iyi değildi. iyiydi dersek oyuncunun iyi maçlarına haksızlık ederiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana Mozart diyorlar ama resimdeki Beethoven?ben de öyle yazdım zaten
bu maçta iyi değildi. iyiydi dersek oyuncunun iyi maçlarına haksızlık ederiz
şaka olarak ortaya çıktı. sonrasında da öyle kaldıSana Mozart diyorlar ama resimdeki Beethoven?
Dün basketbol maçındaki fotolarını gördüm.
Gözlük takmaya başlamış. Klasik bir paralanan, ünlenince ne yapacağını sapıtan Türk topçu. Zamanında Arda da yapmıştı bunları. Kendilerini entel göstermeye çalışıyorlar. Ama görüntüyle o tür şeylerin olmayacağını anlayamamış daha.
11 yıldır gözlük kullanıyorum. Miyop, astigmat ve sol gözümde keratokonus var. Geçen yıl ameliyat bile oldum. Kendimi entel göstermeye çalıştığımı yeni öğrendim.
artık fartzart diyoruzSana Mozart diyorlar ama resimdeki Beethoven?
sürekli eleştiriyorum ama bir hususta morutan'ı savunayım.Lazio'a karsi gol ve/veya asist bekliyorum. Sahsen maca damgasini vurursa buyuk teklifler aliriz diye dusunuyorum. Gelisimi gercekten guzel.
Ufak bir kiyaslama yapalim, gecen sene ilk baslarda sonradan kisa sureli oyuna girdiginde dahi heyecanlandiriyordu. Soylemeye calistigim ben bunu Morutsan'da mesele o derece goremiyorum. Bu da Kerem'in bu denli iyi hale geleceginin sinyalleriydi.
![]()