#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayatının topunu oynadı bugün. inşallah standartı hep bu olur

Sahada karma yapsan 11 e girerdi traoereden etkiliydi ölü yerden alıp pozisyona giriyo

Doğru karar verme konusunda çok zayıf maalesef. Çok yetenekli ama olumsuz yönleri çok kısıtlıyor.

Çok klas hareketler yaptı yaw şaka maka. Çalımlar fenaydı. Defansif olarak da çok iyiydi. Ikinci yarı çok dikkat edemedim ama ilk yarıda 4 top falan çaldı.

Berkan'ın attığı pasta, topa keşke vursaydı. Sol ayağına güvenemedi muhtemelen. Feghouli'ye Marsilya maçında yaptığı asiste benzer bir top atmayı denedi. Sağlık olsun.

Çok klas hareketler yaptı yaw şaka maka. Çalımlar fenaydı. Defansif olarak da çok iyiydi. Ikinci yarı çok dikkat edemedim ama ilk yarıda 4 top falan çaldı.

Berkan'ın attığı pasta, topa keşke vursaydı. Sol ayağına güvenemedi muhtemelen. Feghouli'ye Marsilya maçında yaptığı asiste benzer bir top atmayı denedi. Sağlık olsun.
arkadaki adam gec kaldı yoksa %100 lük gol pası verdi

2. yarı sağda taç çizgisinin orada topu çıkartıp takımı atağa kaldırmasını ingiliz spiker baya övdü

2 sene önce 3. ligden geldi bir anda bu seviyelere gelmesi inanılmaz dedi

Tek bi kanat ile oynayinca ancak bukadar. Diger taraf da iyi olsa cok daha rahat oynar pozisyona girer.

Adam öyle bi rezil durumumuzda geldi ki topu tek başına alıp içeri sokuyo asisti kendi golü kendi yapıyo kafayı kaldiracak vakit bulamıyo o kadar eksik kalıyoruz ilerde..Adam gibi forvet ve orta sahayla oynasaydı kafayı kaldrırp çok güze işler yapardı..İşk geldiği sene sık sık içeri paslar deneyip sakin sakin oynardı..Ama kötü takımda bu şekilde pozisyon bulabiliyor .Eğer zorlamayıp topa bassa en yakın arkadaşı orta sahada kalıyo 3 kişinin arasında

Çok iyiydin aslanım ama olmadı müthiş oynadın.

Ben 20 milyonun uzerinde gelecek teklife satilmasi taraftariyim. Domenec mutlaka yerine 3 tane kaliteli adam alacaktir.

Hücumun bütün yükünü tek başına omuzlarında taşıyor aslan parçası👏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt